آخرین فرصت ارائه اظهارنامه الکترونیکی مالیات اشخاص حقوقی و املاک اجاری اعلام گردید - 5.0 out of 5 based on 1 vote
آخرین فرصت ارائه اظهارنامه الکترونیکی مالیات

معاون مالیات های مستقیم سازمان امور مالیاتی کشور اعلام کرد : آخرین فرصت اشخاص حقوقی و صاحبان املاک اجاره داده شده جهت ارائه الکترونیکی اظهارنامه مالیاتی برای عملکرد خود در سال 1394 در روز 31 تیر ماه اعلام شده است.

به نقل از رسانه های مالیاتی،محمد تقی پاکدامن،معاون مالیات های مستقیم سازمان امور مالیاتی کشور اعلام کرد : بر اساس قوانین تصویب شده مالیات های مستقیم آخرین فرصت ارائه اظهارنامه الکترونیکی اشخاص حقوقی و اجاره املاک برای عملکرد در سال 1394 که قابل تمدید نخواهد بود 31 تیر ماه می باشد.

در ادامه سخنان وی در این زمینه شرط استفاده از هرگونه معافیت مالیاتی ارائه اظهارنامه در موعد تعیین شده قانونی می باشد.وی افزود در صورت عدم ارائه اظهارنامه مالیاتی در زمان مشخص شده توسط اشخاص حقوقی افراد مشمول موظف به پرداخت جریمه ای معادل 40 درصد مالیات تعلق گرفته به آن ها خواهند شد که این جریمه غیر قابل بخشودگی است.

همچنین وی در زمینه مالیات بر درآمد اجاره املاک گفت : بر طبق قوانین موجود در مالیات های مستقیم،درآمدهای حاصل از اجاره املاک مسکونی در تهران تا مجموع 150 متر مربع زیر بنای مفید و در سایر نقاط تا 200 متر مربع زیر بنای مفید معاف از پرداخت مالیات می باشند.

ایشان خاطر نشان کردند که اشخاص حقوقی و صاحبان املاک قابل اجاره تنها تا پایان تیر ماه فرصت دارند که اظهارنامه الکترونیکی خود را از طریق وب سایت رسمی سازمان امور مالیاتی کشور ارائه نمایند.

وی اظهار داشت : دیگر نیازی به ارائه اظهارنامه به صورت کاغذی به ادارات مربوطه نیست و کد رهگیری مورد نظر به عنوان رسید تسلیم اظهارنامه مالیاتی منظور می گردد همچنین مودیان می توانند مالیات خود را به صورت الکترونیکی پرداخت نمایند و دیگر ضرورتی به مراجعه مستقیم به ادارات مالیاتی ندارند.

آخرین بار تغییر یافته چهارشنبه, 30 تیر 1395 11:43