معرفی راهکار پارمیس 360

پارمیس 350

یکی از خدمات کنترل خرده فروشی تولیدی شرکت پارمیس آی تی، راهکاری مبتنی بر فضای ابری و چند بستری (cloud and multi platform ) که برای اولین بار در ایران رو نمایی برنامه نویسی و تولید شده است. این راهکار با در برگرفتن پرتال تکمیلی مدیریتی مبتنی بر فضای ابری و اپلیکیش صندوق فروش چند بستری است. استفاده از راهکار پارمیس 360 به مدیران و کاربران اجازه می دهد در هر ساعت از شبانه روز و از هر نقطه دنیا امکان هدایت و کنترل کسب و کار خود را داشته و برای ارتقاء و به روز رسانی فعالیت ها با موانعی مثل ساعت کاری یا عدم حضور فیزیکی کاربران و کارکنان مواجه نباشند. همچنین اخذ گزارش میزان فروش، ثبت سفارشات، شعب فعال و ... با به روز رسانی لحظه ای از طریق فضای ابری ممکن و همیشه در دسترس می باشد.

همواره یکی از دغدغه های مدیران در خرید و استفاده از نرم افزارهای حسابداری، عدم استفاده از تمامی امکانات خریداری شده است. پارمیس 360 این قابلیت را ارائه می دهد که مدیران با توجه به مدل و ویژگی های کسب و کار خود، تنها برای امکانات مورد استفاده و کاربردی هزینه نمایند. کارشناسان و تیم پشتیبانی حرفه ای پارمیس آی تی نیز با ارائه پیشنهادات و توضیحات کارا در انتخاب بهینه زیر سیستم های کاربردی مدیران را یاری می نمایند.

پرتال مدیریتی پارمیس 360 شامل قابلیت های بی نظیری است که به تعدادی از آنها اشاره می شود:

1. پرتال مدیریتی تحت وب با قابلیت دسترسی 24 ساعته و شبانه روزی در هر مکان

2. محتوی زیر سیستم های کالایی، حساب ها، مدیریت مشتریان (CRM) ، انبار داری، خزانه داری

3. امکان معرفی و مدیریت کالا و خدمات جدید با دسته بندی های دلخواه

4. امکان ثبت تصاویر به منظور معرفی کالا و خدمات

5. امکان تعریف کاربران و تخصیص میزان دسترسی کاربران

6.امکان تعریف صندوق ها و بانک ها و صورت حساب کاربران و گزارش گیری از آنها

7. امکان گزارش گیری جمع فروش به صورت روزانه و ماهانه به تفکیک شعب و کاربران

8. امکان ایجاد فروشگاه اینترنتی کسب و کار

9. ارائه اپلیکیش های فروش (POS)

و ...

همانطور که گفته شد، پارمیس 360 بر روی بستر (پلت فرم) های متعددی مثل Windows، IOS، Android، Mac و ... امکان پیاده سازی را داراست. از این جهت برای استفاده از آن نیازی به یکسان سازی زیر ساخت های سخت افزاری احساس نمی شود.

آخرین بار تغییر یافته شنبه, 17 شهریور 1397 13:25