حسابداری با کارتخوان اندرویدی؛ نوآوری پارمیس 360 (قسمت اول)

پارمیس آی تی : در حال حاضر ، مدیریت امور مالی شما دیگر به نرم افزار صندوق فروش محدود نیست . با آمدن دستگاه پوز اندرویدی ، حسابداری را با کارتخوان انجام دهید . نرم افزار پارمیس اسمارت با قابلیت نصب روی کارتخوان اندرویدی بانکی و دیگر دستگاه های اندرویدی ، تحولی در حسابداری برای کسب و کار هایی است که محدودیت زیادی در فضای خود دارند و نمی توانند سیستم کامپیوتری و صندوق فروش را در فضا تجاری خود داشته باشند . این نرم افزار با قابلیت سفارشی سازی با توجه به نوع کسب و کار و نیاز های مشتری را دارد . با POS  اندرویدی به راحتی می توانید سفارشات و فروش ها را تنظیم کنید، محصولات و تغییرات را اضافه و کم کنید ، قیمت ها ، مالیات ها و اضافه هزینه ها را تنظیم و بررسی کنید و سیستم های پرداخت و چاپگرتان را پیوند دهید .

این محصول علاوه بر کسب و کار های کوچک ، برای حسابداری رستوران ، حسابداری کافی شاپ ، حسابداری مجتمع تجاری و دیگر کسب و کارهایی نیاز به یک حسابداری سیار با قابلیت حمل و نقل آسان را دارند ، ایده آل است .

کاهش قابل توجه در هزینه های نگهداری و تجهیز لوازم مورد استفاده مانند پرینتر ، صندوق فروش و سیستم کامپیوتر و ... از دیگر مزایای کارتخوان اندرویدی است .

وقت آن رسیده است تا سیم ها قطع کنید تا سیستم پوز سنتی  و گران قیمت ، صورتحساب های کاغذی و سرور های بزرگ در دفتر و مغازه ی خود را کنار بگذارید . با تهیه یک کارتخوان اندرویدی برای کسب و کار خود ، هدفمند و هوشمندانه هزینه کنید تا از هزینه های اضافی ماهانه جلوگیری شود .

خواسته های اصلی و کلیدی کسب و کار شما با دستگاه پوز اندرویدی ، سفارشی سازی می شوند .

در عصر دیجیتال ، مصرف کنندگان راه های زیادی برای پرداخت خدماتی که دریافت کرده اند را دارند . به همین ترتیب برای فروشندگان و صاحبان کسب و کار نیز ، راه های زیادی برای دریافت مبالغ وجود خواهد داشت . بسیاری از این دستگاه های POS جدید ، به صورت بی سیم و وایرلس کار می کنند . با توجه به پذیرش و اقبال مصرف کنندگان از تکنولوژی موبایل ، افزایش وابستگی به این دستگاه ها به صورت منطقی قابل پیش بینی و افزایش است . می توان به سادگی گفت که یک کارتخوان همراه ، مزایای کاربردی فراوانی هم برای مصرف کنندگان و هم برای صاحبان کسب و کار ها خواهد داشت . این تکنولوژی سریع تر ، کارا تر و قابل وقف تر برای نیاز ها و خواسته ای مصرف کنندگان امروزی است .

وقتی پای فناوری های جدید برای سرمایه گذاری در شرکتمان به میان می آید ، همیشه دوست داریم انتخاب های متعددی داشته باشیم . آیا شما یک شرکت با سابقه که به دنبال ارتقای سیستم POS موجود خود که بسیار قدیمیست هستید ؟ و یا یک استارتاپ جدید که در حال ارزیابی بهترین دستگاه POS قابل حمل برای شرکت خود هستند ؟ درک مزایای عمده ی سیستم Android POS در جهت تصمیم گیری صحیح برای موفقیت آینده کسب و کار شما ضروری است .

مزیت های کاربردی پوز اندرویدی

• سخت افزاری مقرون به صرفه

مثلی هست که می گوید یک سیستم صندوق فروش به اندازه ی وزنش ارزش طلا را دارد ، نه به این دلیل که اهمیت آنها برای کسب و کار بسیار زیاد است ، بلکه به این دلیل که آن ها بسیار بزرگ و گران قیمت هستند . تمام این سیستم ها حداقل نیاز به یک تبلت یا یک دستگاه همراه دیگر با سیستم عامل اندروید یا ویندوز دارند . با نصب پارمیس اسمارت روی کارتخوان اندرویدی به آسانی می توانید تمام کارهایی را که با یک صندوق فروشگاهی بزرگ انجام می دادید ، با یک کارتخوان اندرویدی سبک ، کم جا و قابل حمل انجام دهید . نه تنها یک کارتخوان اندرویدی و یا یک تبلت بسیار سبکتر از یک سیستم برای صندوق فروشگاهی معمولی است، بلکه بسیار ارزان تر و کاربردی تر هم هست .

بازدهی و بهره وری از هزینه ها همیشه بیشترین سهم را در فروش دارا است ، زیرا نه تنها در هزینه های شما صرفه جویی می شود ، بلکه بیشتر بودجه و حساب درآمد و خرج خود را برای ابزار و سرمایه گذاری در دیگر بخش های شرکت خود آزاد می کنید که می تواند شرکت شما و شرکتتان را پیش ببرد . همچنین از لحاظ آسانی تعمیرات و هزینه آن ، بسیار مقرون به صرفه تر هستند . زیرا هنگامی که سخت افزار شما فقط یک دستگاه کارتخوان و یا یک تبلت اندرویدی است ، هزینه ی جایگزینی و یا تعمیر آن بسیار ارزان تر و به صرفه تر از یک سیستم کامل صندوق فروش است .

• طیف گسترده ای از گزینه های سخت افزاری و نرم افزاری

از آن جایی که سیستم پوز اندرویدی با تمامی تبلت ها با پلتفرم اندروید و ویندوز قابل اجرا است ، گزینه های متعددی برای انتخاب وجود دارد . برندهایی مثل Samsung, Lenovo, LG, Acer و برند های برتر دیگر در تکنولوژی محصولاتی را تولید می کنند که می تواند با یک راهکار POS Android مورد استفاده قرار گیرند .

این دستگاه ها با در بر گرفتن طیف قیمت های مختلف ، هر کدام دارای مزایا و معایبی هستند . همچنین راه حل های مختلف نرم افزاری برای موبایل وجود دارند که مدیریت فروش و سایر عملکرد های مرتبط را انجام می دهند .

شرکت پارمیس IT ، از اولین ارائه کنندگان دستگاه کارتخوان اندرویدی تحت اپلیکیشن صندوق فروشگاهی پارمیس اسمارت و در قالب راهکار پارمیس 360 ، با ویژگی هایی بی شمار مانند اتصال به پارمیس کلود ، قابلیت تعامل با سیستم پرداخت موجود روی پوز ، کاهش چشمگیر هزینه ها ، امکان صدور فاکتور بدون نیاز به اینترنت و ... است که با این ویژگی ها ، نیازهای خاص شرکت شما را رفع خواهد کرد .

آخرین بار تغییر یافته چهارشنبه, 04 مهر 1397 11:46