مرکز تماس

ورود به سامانه
تست سامانه پیام کوتاه

ارسال به صورت فلش

شما اینجا هستید: اتاق خبر نرم افزار حسابداری اخبار حسابداری نرم افزار حسابداری چگونگی تکمیل گزارشات خرید و فروش فصلی

چگونگی تکمیل گزارشات خرید و فروش فصلی

شماره: ۴۴۷۱۴ /۱۱۶۰۱۳/۳۱
تاریخ: ۱۸/۱۰/۱۳۷۶
اطلاعیه مهم وزارت امور اقتصادی و دارائی

پیرو اطلاعیه وزارت امور اقتصادی و دارائی مندرج در جراید کثیرالانتشار دی ماه ۱۳۷۵ درخصوص ارائه صورت معاملات (خریدو فروش کالا و خدمات ) اشخاص حقیقی و حقوقی و بنابر اختیار حاصله از ماده ۱۶۹قانون مالیاتهای مستقیم مصوب اسفندماه ۱۳۶۶ ضمن تاکیدبر رعایت مفاد اطلاعیه های قبلی به اطلاع مودی محترم می رساند:

1- اطلاعات خواسته شده درفرمهای نمونه پیوست به صورت خوانا و بدون خط خوردگی تنظیم و تحویل گردد.

۲- فرمهای نمونه پیوست بدون هرگونه تغییر عیناً مورداستفاده قرار گیرد.

۳- معاملات با هرشخص حقیقی یا حقوقی درخصوص یک نوع کالا بصورت مجموع درهر فصل دریک ردیف درج واز تکرار نام مشتری برای یک کالا در هر فصل خودداری شود.

۴- ذکر نوع فعالیت ارائه کنندگان فهرست معاملات در مهر فرمهای نمونه پیوست الزامی است .

۵- ارائه خرید ملزومات و ابزار و کالاهای مصرفی و خدماتی کمتر از یک میلیون ریال در هر فصل
از یک شخص حقیقی یا حقوقی الزامی نمی باشد.

۶- صاحبان سردخانه ها و جایگاههای نگهدارنده کالا نیز مکلفند از اول سال ۱۳۷۷اطلاعات خود را مطابق فرم نمونه پیوست به مراجع مذکور در اطلاعیه های قبلی تحویل نمایند.

۷- ارائه معاملات مربوط به مصرف کنندگان نهایی تحت فهرست جداگانه الزامی است .

۸- مهلت تسلیم خلاصه اطلاعات فصلی سی روز پس از پایان هر فصل خواهد بود. ماده ۲۳۰ قانون مالیاتهای مستقیم درمواردی که مدارک و اسناد حاکی ازتحصیل درآمد نزد اشخاص ثالث باستثناء اشخاص مذکور در ماده ۲۳۱این قانون باشد اشخاص ثالث مکلفند با مراجعه و مطالبه ماموران تشخیص ، دفاتر و همچنین اصل یا رونوشت اسنادمربوط و هرگونه اطلاعات مربوط به درآمد مودی یا مشخصات او را ارائه دهند وگرنه در صورتی که دراثر این استنکاف آنها زیانی متوجه دولت شود به جبران زیان وارده به دولت محکوم خواهند شد . مرجع ثبوت استنکاف اشخاص ثالث و تعیین زیان وارده به دولت مراجع صالحه قضایی است که با اعلام دادستانی انتظامی مالیاتی خارج از نوبت به موضوع رسیدگی خواهند نمود.
روابط عمومی و ارشاد وزارت اموراقتصادی و دارائی

آخرین بار تغییر یافته سه شنبه, 24 تیر 1393 11:31

موارد مرتبط

نظرات

نام *
پست الکترونیکی *
آدرس سایت
توضیحات *
پرتال مشتریان پرتال مشتریان

پرتال مشتریان

خدمات و ارتباط آنلاین - سرویس ثبت درخواست و پیگیری آن - پرداخت صورتحساب خرید محصول و خدمات پشتیبانی - درخواست مشاوره و خرید محصولات

اخذ نمایندگی اخذ نمایندگی

دریافت نمایندگی

پارمیس بمنظور توسعه فعالیت‌های فروش و بازاریابی محصولات خود، از افراد حقیقی و شرکت‌های حقوقی بعنوان نماینده و عامل فروش دعوت به همکاری می‌نماید.

وبلاگ پارمیس وبلاگ پارمیس

وبلاگ پارمیس

بلاگ پارمیس با هدف ارائه آخرین و تازه ترین خبرها از محصولات، خدمات و فعالیتهای داخل سازمانی راه اندازی و در اختیار کاربران و علاقمندان قرار گرفته است.

عضویت در خبرنامه پارمیس

نام خود را وارد نمایید!

لطفا ایمیل خود را ثبت نمایید!

شماره همراه خود را درج نمایید!
تصویر امنیتی
  کد امنیتی جدید نادرست!

استفاده از مطالب سایت پارمیس برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبـع بلامانع است. کلیه حـقوق این سایت متعلق به شرکت فناوری اطلاعات پارمیس می باشد.