2024-03-29 15:57:18

افزایش 18 درصدی مالیات بر ارزش افزوده تابستان

معاون ماليات بر ارزش افزوده سازمان امور مالياتي با اشاره به اين‌كه ميزان ماليات‌هاي ابرازي و يا درآمدهاي وصولي ارزش افزوده دوره تابستان نسبت به دوره قبل از حدود 18 درصد افزايش برخوردار بوده است، اظهار كرد:در زمستان سال گذشته بيش از 60 ميليارد تومان و در بهار امسال حدود 32 ميليارد تومان ماليات پرداخت شده است.
به گزارش شبكه اخبار اقتصادي و دارايي (شادا) به نقل ازايسنا ، علي رضا طاري بخش با اشاره به اين‌كه تعداد اظهارنامه‌هاي ارزش افزوده دوره تابستان نسبت به دوره بهار حدود سه درصد افزايش يافته است، تصريح كرد: همچنين ميزان ماليات‌هاي ابرازي و يا درآمدهاي وصولي نسبت به دوره قبل از حدود 18 درصد افزايش برخوردار بوده‌ است.
معاون ماليات بر ارزش افزوده سازمان امور مالياتي همچنين گفت: در ارتباط با تعداد اظهارنامه‌ها و افزايش ماليات‌هاي ابرازي انتظار ما بيشتر است همانگونه كه نتيجه حسابرسي‌هاي مالياتي به عمل آمده اين نظريه را تاييد مي‌كند.
وي در ادامه با اشاره به اين‌كه براي مودياني كه به تكاليف قانوني خود پايبند باشند و تمكين قانوني بالايي داشته باشند در مورد بخشودگي جرايم و ساير تسهيلات قانوني مساعدت مي‌شود، افزود:در مورد مودياني كه نسبت به انجام تكاليف قانوني خود از جمله تسليم اظهارنامه در موعد مقرر بي توجه باشند بخشودگي كمتري اعمال خواهد شد.
طاري بخش همچنين درباره‌ي ماليات بر ارزش افزوده سكه‌هاي پيش فروش شده توسط بانك‌ها گفت: در زمستان سال گذشته بيش از 60 ميليارد تومان و در بهار امسال حدود 32 ميليارد تومان ماليات پرداخت شده است.
معاون ماليات بر ارزش افزوده سازمان امور مالياتي همچنين با اشاره به اين‌كه تا كنون در مورد ماليات بر ارزش افزوده 5 مرحله فراخوان داده شده است، گفت: مرحله ششم فراخوان آموزش شامل باقيمانده اشخاص حقوقي و همچنين اشخاص حقيقي موضوع بند‌هاي “الف” و “ب” ماده 96 قانون ماليات‌هاي مستقيم خواهد شد.