ارائه اظهارنامه مالیاتی الکترونیکی عملکرد ۹۳

ارائه اظهارنامه مالیاتی الکترونیکی عملکرد ۹۳ - 5.0 out of 5 based on 2 votes
ارائه اظهارنامه مالیاتی الکترونیکی عملکرد ۹۳

مودیان محترم مالیاتی می‌توانند از ابتدای خردادماه نسبت به ارائه اظهارنامه مالیاتی الکترونیکی خود اقدام کنند.

به گزارش رسانه مالیاتی ایران، با توجه به توسعه خدمات الکترونیکی سازمان امور مالیاتی کشور و به منظور تکریم ارباب رجوع و تسریع امور مودیان مالیاتی، مودیان محترم می‌توانند از ابتدای خرداد ماه نسبت به ارائه اظهارنامه‌های مالیاتی به صورت الکترونیکی از طریق سامانه عملیات الکترونیکی مودیان سازمان امور مالیاتی کشور به نشانی HTTP://TAX.GOV.IR اقدام نمایند.
بر اساس این گزارش، درج صحیح و کامل اطلاعات مودیان در اظهارنامه مالیاتی الکترونیکی، کلید برخورداری از تسهیلات مالیاتی است و مودیان محترم می توانند ضمن ارائه الکترونیکی اظهارنامه، همزمان مالیات خود را نیز به صورت الکترونیکی پرداخت کنند.
لازم به ذکر است، با توجه به این که سیاست و برنامه عملیاتی سازمان امور مالیاتی کشور در سال جاری اخذ الکترونیکی اظهارنامه‌ها، بدون نیاز به مراجعه حضوری مودیان به واحد‌های مالیاتی است و پیش‌نیاز ارائه الکترونیکی اظهارنامه مودیان، تکمیل مراحل ثبت نام الکترونیکی ازطریق سامانه HTTP://TAX.GOV.IR می‌باشد، مودیان گرامی می‌بایست هر چه سریعتر و قبل از فرا رسیدن روزهای پایانی مهلت تسلیم اظهارنامه، نسبت به تکمیل فرآیند ثبت نام خود از طریق سامانه HTTP://TAX.GOV.IR اقدام نمایند. با عنایت به تراکم ثبت نام در روزهای پایان مهلت مقرر (تیرماه) ، به کلیه مودیان محترم مالیاتی توصیه می شود عملیات اجرایی تسلیم اظهارنامه الکترونیکی را به روزهای آخر موکول نفرمایند.