گذرواژه هایی که هیچوقت نباید آنها را انتخاب کنید

گذرواژه های پر طرفدار

گذرواژه در واقع مهمترین دروازه برای ورود به حساب کاربری و سایر حساب های امنیتی شما هستند. اکثر کاربران گاهاً به دلیل عجله ای که در ساخت یک حساب کاربری دارند توجهی به رمز و گذرواژه ای که برای حساب کاربری خود انتخاب می کنند ندارند. بنابراین یک گذرواژه ساده انتخاب می کنند و در اغلب موارد هرگز آن را تغییر نمیدهند!!!

در ادامه این مطلب یک لیست از 25 پسوردی که بیشترین میزان استفاده را داشتند آماده کرده‌ایم که با خواندن آن شاید تصمیم بگیرید برخی از پسووردهای خود را تغییر دهید.

هر سال شرکت اسپلش دیتا لیستی از پسوردهایی که میلیون‌ها بار لو رفته‌اند را منتشر می‌کند و به ترتیب پراستفاده‌ترین آنها را مرتب می‌کند. در 12 ماه سال 2015 این پسوردهایی که اعلام شده‌ بیش از 2 میلیون بار لو رفته‌اند.

نکته عجیب و جالب توجه این است که، "123456" و "password" بیشترین استفاده را داشته‌اند! در ادامه همراه ما باشید تا لیست گذرواژه های لو رفته و ضعیف را با هم ببینیم.

ناراحت کننده‌تر اینکه 123456 سال‌های گذشته هم بیشترین استفاده را داشته و این موضوع نشان از بی‌دقتی ما در تنظیمات امنیتی است.

امیدواریم تماشای این لیست باعث شود در انتخاب گذرواژه های خود تجدید نظر کنید و همین امروز گذرواژه های ضعیف خود را تغییر دهید و یک رمز نه چندان ساده را انتخاب نمایید.

در همین زمینه مقاله " ۱۰ روش برای امنیت آنلاین و وبگردی مطمئن " را نیز بخوانید و از نکات کاربردی آن در وبگردی و استفاده از اینترنت بهره ببرید...

آخرین بار تغییر یافته چهارشنبه, 30 دی 1394 17:46