3 دلیل برای حضور افراد حقیقی و حقوقی در شبکه اجتماعی لینکدین

شبکه اجتماعی لینکدین

لینکدین یکی از شبکه های اجتماعی می باشد که به شبکه متخصصین شهرت دارد. لینکدین، اجتماعی از افراد متخصص را تشکیل می دهد که عمدتا با دو هدف در این شبکه حضور دارند:‌

-         آشنایی و ارتباط با متخصصان هم رشته و حضور در گروه های متخصصین

-         پیدا کردن فرصت های شغلی متناسب

بازاریابی از طریق شبکه های اجتماعی این روزها به عنوان یکی از روش های مطرح بازاریابی در دنیا مطرح است. شبکه های اجتماعی به دلیل قابلیت بالای انتشار محتوا ابزارهای خوبی برای توسعه برند شرکت ها و بازاریابی به شمار می روند.

علیرغم آنکه استفاده از بازاریابی شبکه های اجتماعی در کشور ما با محدودیت هایی مواجه است اما همچنان شبکه هایی وجود دارند که شما می توانید با حضور در آنها، برند شرکت خود را ارتقاء بدهید.

در محیط شبکه اجتماعی لینکدین، شما به عنوان یک شرکت ایرانی می توانید با اهداف زیر، صفحه ای را با نام شرکت خودتان در لینکدین ایجاد کنید تا ضمن اطلاع رسانی به طرفداران خود، فرصت هایی را برای آشنایی بیشتر سایر افراد با برند خود ایجاد کنید.

1.      برند تخصصی خودتان را میان متخصصان توسعه بدهید.

اگر استراتژی شما تبدیل شدن به رهبر فکری ( thought leadership) در میان هم صنعتان خودتان است، شبکه لینکدین محیط خوبی برای تقویت این ایده است. شما می توانید با انتشار مقالات، یادداشت ها و تحلیل های تخصصی مربوط به صنعت خودتان، جایگاه تخصصی شرکتتان را ارتقاء بدهید. البته مهم است که شما بتوانید برنامه منظمی برای انتشار محتواهای تخصصی داشته باشید.

2.      برند کارفرمایی خودتان را میان متخصصان ارتقاء بدهید.

اگر برایتان مهم است که جویندگان کار، تصویری خوب، شفاف و دقیق از شرکت شما به عنوان یک کارفرما داشته باشند، می توانید با انتشار گزارش ها و تصاویری از محیط کاری خودتان و همچنین نمونه هایی از مسیرهای رشد کارکنان شرکتتان، برند کارفرمائی شرکت را در میان متخصصان ارتقاء بدهید.

3.      فرصت های شغلی خودتان را به افراد متخصص معرفی کنید و افراد متخصص را جذب کنید

شبکه لینکدین این امکان را برای شما مهیا می کند که فرصت های شغلی خودتان را معرفی کنید. البته برای استفاده از این امکان شما باید هزینه پرداخت کنید اما شاید پرداخت هزینه برای انتشار فرصت های شغلی در این شبکه تخصصی، بازگشت بهتری از سایر روش ها داشته باشد. استفاده از این امکان لینکدین اخیرا در بین شرکت های بزرگ ایرانی شروع شده است و تعدادی از شرکت ها به معرفی فرصت های شغلی خود در این شبکه پرداخته اند.

برای دنبال کردن صفحه رسمی شرکت فناوری اطلاعات پارمیس در لینکدین کافیست به لینک زیر مراجعه کنید و سپس با استفاده از دکمه Follow، صفحه رسمی پارمیس را در لینکدین دنبال کنید؛ تا از اخبار مهم فناوری اطلاعات پارمیس مطلع شوید.

شرکت فناوری اطلاعات پارمیس در لینکدین

همچنین جهت دنبال کردن اخبار حسابداری، فناوری و مقالات روز و سایر اخبار روزانه پارمیس در اکانت لینکدین پارمیس، کافیست به لینک زیر مراجعه کنید و سپس از طریق دکمه Connect، اخبار روز پارمیس را دنبال کنید.

اکانت فناوری اطلاعات پارمیس در لینکدین

آخرین بار تغییر یافته یکشنبه, 18 بهمن 1394 12:34