از نصب تلسکوب با عمق رصد هزار کیلومتری تا پرتاب ماهواره دوستی

از نصب تلسکوب با عمق رصد هزار کیلومتری تا پرتاب ماهواره دوستی - 5.0 out of 5 based on 1 vote
از نصب تلسکوب با عمق رصد هزار کیلومتری تا پرتاب ماهواره دوستی

رئیس سازمان فضایی ایران گفت :تلسکوپی با عمق دید هزار کیلومتری در کشور نصب شده است و اشاره کرد که امسال دو ماهواره از ایران به فضا پرتاب خواهند شد که یکی از این ماهواره ها به دست دانشجویان ایرانی ساخته خواهد شد.

محسن بهرامی رئیس سازمان فضایی کشور اعلام کرد در سال 95 حداکثر دو ماهواره از خاک ایران به فضا پرتاب خواهد شد که دانشجویان ایرانی در ساخت آن دخیل هستند همچنین وی اذعان داشت نام ماهواره ای که در نوبت اول پرتاب خواهد شد دوستی است که با همکاری دانشگاه صنعتی شریف و به دست دانشجویان آن دانشگاه ساخته خواهد شد.

به گفته بهرامی،با توجه به زمان بندی و هزینه های ساخت و ارسال ماهواره به فضا حداقل یک ماهواره تا پایان سال جاری به فضا پرتاب خواهد شد.

محسن بهرامی از نصب تلسکوپی با عمق دید و رصد هزار کیلومتری اجرام آسمانی در ماهدشت خبر داد و گفت این عملیات در شهریور ماه امسال و همزمان با نصب تلسکوپ در پرو و پاکستان اتفاق خواهد افتاد همچنین وی در مورد سازمان همکاری های فضایی آسیا و اقیانوسیه (اپسکو) توضیح داد که این سازمان با وجود فعالیت های ویژه سبب شد که ایران فعالیت های خود را در این زمینه گسترده تر کند.

آخرین بار تغییر یافته چهارشنبه, 06 مرداد 1395 09:35