دلیل خطای کمبود فضای ذخیره‌سازی قابل دسترس در اندروید و رفع آن
05 فروردين 1396     |      آخرین بار تغییر یافته شنبه, 05 فروردين 1396 11:24

امروزه وجود فایل های مختلف بر روی گوشی های هوشمند سبب شده تا حافظه آنها فضای بسیار کمی را برای نگهداری سایر فایل ها در اختیار ما قرار بدهند ممکن است برای شما بسیار پیش آمده باشد که در حال دانلود اپلیکیشن جدید با کمبود فضا روبه‌رو شوید.با استفاده از راهکارهای زیر از تمام ظرفیت گوشی اندرویدی خود استفاده کنید.

دلیل اصلی خطای کمبود فضای ذخیره سازی چیست؟

در بعضی موارد که با این خطا روبه‌رو میشویم ممکن است حتی دارای حافظه کافی برای دانلود و نصب اپلیکیشن مورد نظر داشته باشیم اما همچنان با این خطا روبه‌رو میشویم و علت آن داده هایی است که اپلیکیشن مورد نظر شما در هنگام نصب در حافظه داخلی گوشی هوشمند شما اشغال می کند.

این امر باعث میشود تا حافظه داخلی گوشی اندرویدی پر شده و در صورت نصب اپلیکیشن جدید ما را با این خطا مواجه کند.

کمبود حافظه رم چه مشکلاتی را ایجاد می کند؟

گوشی های هوشمند قدیمی که دارای حافظه داخلی کمی هستند در صورت نصب اپلیکشین های سنگین و یا اجرای چندین اپلیکیشن به صورت هم زمان بسیار کند عمل خواهند کرد.

یک راهکار ساده، بررسی میزان رم مصرفی است بهتر است اپلیکیشن هایی که به آنها احتیاج ندارید را ببندید.برای مشاهده جزئیات اپلیکیشن های باز میتوانید به بخش settings رفته و مانند شکل زیر عمل کنید.

رفع خطای کمبود فضای ذخیره‌سازی قابل دسترس در اندروید

یکی دیگر از راهکارهای آزاد سازی رم گوشی هوشمند شما بستن پردازش هایی است که در حال اجرا در پس زمینه سیستم عامل گوشی هوشمند شما است که از آن بی خبرید. برای بستن این پردازش ها دکمه مربع را لمس کنید تا اپلیکیشن هایی که در حال حاضر به آنها احتیاجی ندارید را ببندید.

پاک کردن حافظه پنهان گوشی (حافظه کَش) نیز در آزاد کردن فضای ذخیره سازی شما نیاز سودمند خواهد بود.

رفع خطای کمبود فضای ذخیره‌سازی قابل دسترس در اندروید

اشتراک گذاری:
موارد مرتبط

نام شما*:
ایمیل*:
نظر*:
توجه * : نظر شما بعد از تایید مدیریت در سایت نمایش داده خواهد شد

استفاده از مطالب سایت پارمیس برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبـع بلامانع است. کلیه حـقوق این سایت متعلق به شرکت فناوری اطلاعات پارمیس می باشد.