یکشنبه, 11 فروردين 1392 22:10

(0 آرا)

نرم افزار حسابداری و مالی پارمیس – نسخه آموزشگاهی

نرم افزار حسابداری آموزشی رایگان

شرکت فناوری اطلاعات پارمیس در راستای نشر علم، خدمت به جامعه، اشتغالزایی و توسعه کارآفرینی اقدام به طراحی و تولید نسخه آموزشگاهی نرم افزار حسابداری پارمیس نموده است. یکی از دغدغه های جامعه امروز ما تئوری بودن افراد تحصیل کرده است که به لحاظ علمی و تئوری دارای دانش خوبی هستند اما بدلیل عدم آشنایی با ابزارها و همچنین بازار کار، توانایی جذب سریع به محیط کار را ندارند.
این روزها بعد از دانش، ابزار مناسب یکی از مهمترین عوامل موفقیت افراد متخصص در هر حرفه می باشد. قطعا یکی از اصلی ترین ابزارهای مورد نیاز حسابداران، نرم افزار حسابداری مناسب با نیاز آنهاست. یکی از دغدغه های علاقه مندان به حسابداری برای یادگیری کامل یک نرم افزار حسابداری، عدم توان خرید نرم افزار کامل بوده است. لذا پارمیس بر آن شد تا برای ادای دین و خدمت به علاقمندان به حسابداری و ایجاد امکانی که بتوانند از کاملترین امکانات نرم افزار حسابداری پارمیس استفاده نمایند، اقدام به طراحی و تولید نسخه آموزشگاهی نماید. در نسخه آموزشگاهی حسابداری پارمیس کلیه امکانات نرم افزار بطور کامل در اختیار دانشجو قرار گرفته است تا بتواند با انجام کلیه عملیات های مربوطه تسلط کاملی به نرم افزار یافته و همچنین دانش خود را به تجربه و عمل تبدیل نماید.
در این نسخه از نرم افزار پارمیس کاربر می تواند یک چرخه کامل حسابداری از ورود اطلاعات تا بستن حسابها را انجام دهد. پارمیس بدلیل جلوگیری از استفاده تجاری از این نسخه، محدودیت هایی را در معرفی اطلاعات ایجاد نموده است که آن محدودیت ها هم به گونه ای قرار داده شده است که خللی در یادگیری دانشجو نداشته باشد. قطعا با توجه به رشد و گسترش روز افزون نرم افزار حسابداری پارمیس در جامعه اقتصادی ایران، هر روز نیاز به افراد متخصص و مسلط به نرم افزار حسابداری و مالی پارمیس بیشتر می گردد و فراگیری این نرم افزار می تواند عامل موثری در جذب و استخدام افراد علاقمند نیز قرار گیرد.
کلیه مراکز علمی – دانشگاهها و آموزشگاهها می توانند بدون هیچگونه محدودیتی نسبت تهیه و نصب نسخه آموزشگاهی پارمیس در کارگاههای عملی خود اقدام نمایند. این امکان منحصر بفرد پارمیس هیچگونه هزینه ای را متوجه کاربران و دانش آموزان ننموده و آرزوی پارمیس این است که با این اقدام خود بتواند گامی در راستای رشد و شکوفایی کشور عزیزمان ایران داشته باشد.

دانلود رایگان نسخه آموزشگاهی نرم افزار حسابداری و مالی پارمیس

شما می توانید نرم افزار حسابداری پارمیس را از لینک زیر دانلود کنید.

دانلود نسخه دانشجویی -آموزشگاهی نرم افزار حسابداری پارمیس

خواندن 6495 بار آخرین بار تغییر یافته دوشنبه, 25 خرداد 1394 16:03