شنبه, 02 اسفند 1393 17:28

* امکان تغییر گروهی فرمول ساخت ها

انتخابگر هوشمند اشخاص

کاربرد ها :

- در ورژن های قبلی نرم افزار حسابداری پارمیس پلاس، امکان جستجو فقط روی قسمت اول نام به تنهایی و قسمت دوم نام به تنهایی بود؛ اما در این انتخابگر هوشمند، این قابلیت فراهم شده است که کاربر در تنظیمات انتخابگر مشخص کند که می خواهد جستجو روی کدامیک از اطلاعات شخص و یا حساب انجام شود.

- امکان دیگری که در این انتخابگر وجود دارد، جستجو تنها با چند حرف از میان نام، نام خانوادگی، نام حساب و ... که در تنظیمات به عنوان ستون های جستجو مشخص شده انجام می شود.

- همچنین امکان مشاهده توضیحات حساب و مسدود بودن یا نبودن آن در قسمت پایین انتخابگر و همچنین با رنگ متفاوت (قرمز در صورت مسدود بودن) دیده می شود.

- امکان انتخاب نام اشخاص و حساب ها با کدینگ های تعریف شده از دیگر امکانات فوق العاده ی این آپدیت است.

انتخابگر هوشمند کالا

کاربرد ها :

- در ورژن های قبلی نرم افزار حسابداری پارمیس پلاس، امکان جستجو فقط روی نام کالا به طور جداگانه و فقط روی مدل کالا به طور جداگانه وجود داشت. در انتخابگر جدید، این امکان فراهم شده است که کاربر بتواند اطلاعاتی از کالا که می خواهد در جستجو شرکت داده شوند را در تنظیمات انتخابگر مشخص کند.

- امکان دیگری که در انتخابگر جدید به وجود آمده است، قابلیت جستجو تنها با چند حرف از بین نام، مدل و سایر اطلاعاتی که در تنظیمات ذکر شده، با سرعت قابل توجهی به وجود آمده است.

اضافه کردن پنل فاکتور به فاکتور

کاربرد : در این پنل می توان کالاهای پر کاربرد را دسته بندی کرد و هر تعداد کالا را در یک دسته بندی قرار داد و نام آنها را به صورت دکمه بر روی پنل مشاهده کرد تا با کلیک بر روی هر دکمه به طور خودکار آن کالا به فاکتور اضافه شود.

مرور صورتحساب

این قسمت می تواند یکی از بخش های پر کاربرد برنامه حسابداری پارمیس پلاس باشد. در این فرم به کاربر این امکان داده شده که بتواند لیست تمام تراکنش هایی که برای یک شخص یا حساب انجام شده را مشاهده کند. این لیست را با توجه به محدودیت هایی مانند مبلغ، تاریخ، نوع تراکنش محدود نماید. همچنین امکان تغییر و مشاهده هر کدام این این تراکنش ها مستقیماً از این لیست وجود دارد.

اضافه کردن مانیتور مشتری به فاکتور

کاربرد : برای رستوران ها و فروشگاه ها هنگامی که از دو مانیتور استفاده می شود و می خواهیم هنگام ثبت فاکتور، مشتری نیز فاکتور را مشاهده نماید؛ از این امکان جدید به نام مانیتور مشتری استفاده می شود.

در مانیتور دوم مشتری فقط بخشی از اطلاعات را در مانیتور مخصوص کاربر مشاهده خواهد کرد.

چاپ فیش واگذاری با فرمت مورد تایید بانک

در این ورژن از نرم افزار حسابداری پارمیس پلاس این امکان فراهم شده است که فیش های واگذاری که در برنامه ثبت می شوند، با فرمتی که مورد تایید بانک ها می باشد؛ چاپ شده و بنابراین هنگام مراجعه به بانک می توانید همین فرم را به بانک ارائه دهید، بدون اینکه بار دیگر اطلاعات را در فیش بانک ثبت نماییم.

ارتباط مستقیم معین با تفصیلی

در نسخه های پیشین نرم افزار، حساب های معین به گروه تفصیلی ارتباط داده می شود، حال آنکه ممکن بود بسیاری از این حساب های تفصیلی که زیر مجموعه این گروه هستند، استفاده نشود. لذا در به روز رسانی جدید نرم افزار حسابداری، این امکان فراهم شده که بتوان حساب معین را مستقیماً به یک تفصیلی ارتباط داد.

نمایش لیست کالا

کاربرد : در این لیست این قابلیت وجود دارد که کالاهای خود را با توجه به محدودیت هایی مانند کالاهای حذف منطقی، کالاهای ترکیبی، کالاهایی که در فرمول ساخت استفاده شدند، گروه کالاهای خاص، کالاهای با حداقل – حداکثر نقطه سفارش خاص جستجوکرده و آنها را تغییر داد؛ همچین در نسخه جدید برنامه حسابداری پارمیس پلاس این امکان وجود دارد که لیست حاضر را به صورت اکسل مشاهده نمایید.

لیست تولید

در این آپدیت این ویژگی به وجود آمده است که تولید های ثبتی را به صورت لیست مشاهده کنیم و این لیست را با توجه به محدودیت هایی مانند گروه کالا، انبار، تاریخ، سریال تولید و حتی توضیحی که در تولید ثبت شده محدود کرد و تولید هایی که در لیست نمایش داده شده، مستقیماً قابل تغییر، حذف یا چاپ باشند.

لیست فرمول ساخت

در نسخه جدید از نرم افزار حسابداری پارمیس پلاس، این امکان فراهم شده که فرمول ساخت هایی که برای تولید ثبت شده را به صورت لیست مشاهده کنیم و این لیست را با توجه به محدودیت هایی که مورد نظر ماست، مانند لیست فرمول ساخت های کالاهای ترکیبی خاص، گروه کالای خاص و یا کالای تشکیل دهنده (جزء) خاص یا گروه کالای تشکیل دهنده مشاهده نماییم؛ حتی این قابلیت وجود دارد که مشخص کنیم چه ستون هایی از فرمول ساخت در لیست نمایش داده شوند و امکان ارسال این اطلاعات به اکسل نیز فراهم شده است.

امکان تغییر گروهی فرمول ساخت ها

در نسخه پارمیس ویژه این امکان به وجود آمده که به جای تغییر تک تک فرمول ساخت ها بتوان گروهی از آنها را انتخاب و تغییرات مورد نظر (اعم از تغییر کالا، تعداد، ریال کالای تشکیل دهنده، حذف کالای تشکیل دهنده و یا اضافه کردن کالای تشکیل دهنده جدید به فرمول ساخت) را انجام دهیم.

امکانات نسخه 10.2.1

* امکان انتقال موجودی کالا بر اساس کد محموله در هنگام بستن حسابها و انتقال موجودی به سال جدید

* اضافه کردن تعداد فاکتور های مجاز روزانه در نسخه برگ سبز از 30 به 50

* اضافه کردن نام و کد دارایی استان ها و شهرستانها مطابق با نام و کد دارایی اعلام شده توسط دارایی

* بروزرسانی نام استان و شهرستانهای مشخص شده برای اشخاص مطابق با نام استان و شهرستان اعلام شده توسط دارایی

* امکان تهیه گزارش سه ماهه دارایی به همراه فایل اکسس برای ارئه گزارش کامل، تجمیعی و امتناع به دارایی

* امکان وارد کردن درصد اضافات به جای مبلغ اضافات در جمع فاکتور

* امکان وارد کردن مبلغ کارمزد در حالت حواله و کارتخوان و همچنین ثبت سند آنها به صورت جداگانه و یا تجمیع با مبلغ کل در فیش صندوق

* امکان وارد کردن تخفیف پرداختنی در حالت پرداخت علاوه بر تخفیف دریافتنی و تخفیف دریافتنی در حالت دریافت علاوه بر تخفیف پرداختنی در فیش صندوق

* اضافه شدن کلیه حالتهای ورود و خروج + ریال به گزارش تفکیکی موجودی کالای انبار

* امکان اضافه کردن عکس برای کالاها

امکانات نسخه های قبلی

* امکان جستجو در منوها به منظور سهولت در یافتن آیتم های مختلف نرم افزار

* افزایش سرعت صدور فاکتور

* افزایش سرعت صدور فیش صندوق

* محاسبه مانده ریالی انبار تا تاریخ خاص در گزارش تفکیکی کالاهای انبار

* امکان نمایش کد محموله در فاکتور هایA4 در صورت داشتن تیک در شمای نمایش

* اصلاح جستجوی حواله از ردیف تا ردیف در جستجوی پیشرفته

* امکان نمایش مشخصه فنی کالا در همه فاکتورها در صورت داشتن تیک در شمای نمایش

* ذخیره تاریخ صفر شدن برای حساب های تفصیلی بانک ها و ....

* امکان ذخیره توضیحات و تاریخ صفر شدن برای حسابهای معین، تفصیلی بانک ها و اشخاص

* بهای تمام شده امانی در کاردکس

* نمایش بهای تمام شده ورود و خروج در امانی

* محاسبه مجدد موجودی ریالی کالاها (فاکتورهای امانی و تولیدات کالاها)

* آخرین گردش کالای امانی

* نمایش منو در صفحه اصلی از قسمت تنظیمات سیستم

* اختیارات

* امکان کنترل نمایش بارکد و کد اختصاری به صورت لیستی در فاکتور

* دریافت و بروز رسانی خودکار فایل لایسنس

* مشاهده امکانات فایل لایسنس

* ارتقا امکانات نرم افزار-فایل لایسنس

امکان جستجو در منوها به منظور سهولت در یافتن آیتم های مختلف نرم افزار

در دنیای فناوری و اطلاعات ، دستیابی به اطلاعات بر جستجوی دقیق و بهینه استوار است تا علاوه بر یافتن داده های مورد نیاز در زمان مصرفی نیز صرفه جویی شود. جستجو کردن در تمامی کارهای روزمره ما از اهمیت زیادی برخوردار است.

نرم افزار حسابداری پارمیس نیز از این نیاز مشتریان غافل نبوده است و در نسخه ی پارمیس پلاس برای جستجو در منوها امکانی در نظر گرفته است. نحوه ی کار این قسمت به این شرح است که وقتی در نوار جستجودر منوها کلمه ای تایپ شود نرم افزار تمامی آیتم هایی که شامل کلمه ی جستجو شده باشد را به کاربر نشان می دهد.

از مزایای جستجو در منوهای پارمیس پلاس این است که حتی اگر کاربر آن واژه یا آیتمی که در نرم افزار به دنبال آن است را به تمامی به خاطر نداشته باشد، با تایپ کردن چند حرف از آن سیستماتیک تمام آیتم هایی که آن حروف را شامل شده اند را مشاهده خواهد کرد.

پارمیس پلاس

علاوه بر این پس از جستجو می تواند منوهایی که شامل آن کلمه هستند را نیز مشاهده کند. این امر فرایند یادگیری نرم افزار را برای افرادی که به تازگی قصد استفاده از نرم افزار حسابداری پارمیس را دارند بهبود می بخشد.

برای مثال کاربر میخواهد بداند در کدام منوها عملیات مربوط به گزارش گیری انجام می شود. در کادر جستجو "گزارش" و یا حتی چند حرف ابتدایی از آن را تایپ می کند. در نتایج جستجو تمام منوهایی که به گزارش و عملیات مربوط به گزارش گیری و تنظیمات آن است نشان داده می شود.

افزایش سرعت صدور فاکتور

درپارمیس پلاس جذابیت های گرافیکی و نیز سرعت در فرآیندهای مختلف نرم افزار از جمله صدور فاکتور از تغییرات ویژه ای برخوردار بوده است. سرعت صدور فاکتور برای همه ی مشتریان ازجمله فروشگاه ها و مراکز خرید وسایر مراکزی که روزانه حجم صدور فاکتور بالایی دارند حائز اهمیت است. بهبود رابط کاربری در فاکتور برای مثال استفاده از نشانه ها به جای لغات ارتباط معنایی بیشتری با کاربر برقرار می کند. پارمیس پلاس

10 برابر شدن سرعت صدور فاکتور در پارمیس پلاس نسبت به پارمیس 9 از نقاط قوت این نرم افزار است که نظر بسیاری از کاربران نرم افزار حسابداری پارمیس را به خود جلب کرده است.

افزایش سرعت صدور فیش صندوق

در پارمیس پلاس فیش صندوق نیز دارای تغییراتی از قبیل اضافه شدن همه ی بانکها به لیست بوده و بهبود سرعت صدور فیش صندوق بر کارایی هرچه بهتر این قسمت افزوده است.

محاسبه مانده ریالی انبار تا تاریخ خاص در گزارش تفکیکی کالاهای انبار

در منوی کالا و انبار در قسمت گزارش تفکیکی کالاهای انبار با انتخاب تاریخ موردنظر و کلیک روی گزارش مشخص شده می توانید علاوه بر گزارش تفکیکی موجودی کالا، موجودی ریالی کالاهای موردنظر را تا تاریخ مشخص مشاهده نمایید.

امکان نمایش کد محموله در فاکتور هایA4 در صورت داشتن تیک در شمای نمایش

در منوی ابزارها / تنظیمات فاکتور و از قسمت محتویات شمای نمایش و چاپ می توانید این گزینه را فعال کرده و هنگام چاپ فاکتور کد انبار و محموله را نیز در فاکتور مشاهده نمایید.

اصلاح جستجوی حواله از ردیف تا ردیف در جستجوی پیشرفته

در منوی فاکتور از قسمت جستجوی پیشرفته می توانید جستجوی ردیف تا ردیف را در قسمت حواله انجام دهید.

امکان نمایش مشخصه فنی کالا در همه فاکتورها در صورت داشتن تیک در شمای نمایش

بعد از تعریف کالا و تعریف مشخصه فنی کالا می توانید از منوی ابزارها ، تنظیمات فاکتور و از قسمت شمای و نمایش وچاپ مشخصه فنی کالا را در فاکتور پرینت گرفته شده مشاهده نمایید.

پارمیس پلاس

با کلیک روی دکمه ی ذخیره ، پنجره ی زیر باز می شود که با کلیک روی گزینه ی بلی تاریخ پیش فرض را به عنوان شروع گزارش گیری برای این حساب مشخص شده ذخیره خواهد کرد.

پارمیس پلاس

ذخیره تاریخ صفر شدن برای حساب های تفصیلی بانک ها و ....

از منوی صورت حساب و از قسمت صورت حساب اشخاص می توانید تاریخ صفرشدن حسابها را مشخص نمایید.

امکان ذخیره توضیحات برای حسابهای معین، تفصیلی بانک ها و اشخاص

شما می توانید برای حسابهای تعریف شده مانند حساب اشخاص، حسابهای معین و حسابهای تفصیلی توضیحانی را در نظر بگیرید. برای این منظور پس از باز کردن صورتحساب روی دکمه ی توضیحات که در تصویر مشاهده می نمایید کلیک کنید.

پارمیس پلاس

پس از کلیک روی دکمه ی توضیحات پنجره ی زیر باز می شود که به شما این امکان را می دهد تا برای حسابهای مختلف توضیحات مشخصی در نظر بگیرید. در نهایت روی دکمه ی ثبت کلیک کنید.

بهای تمام شده خروج و بهای تمام شده ورود در منوی تولید و امانی

شما می توانید از این فرم برای ثبت و صادر نمودن انواع فاکتورهای تولیدی و امانی مورد نیاز خود استفاده نمایید.

یعنی فاکتورهایی که طی آن، کالاهایی را به امانت نزد دیگران می گذارید یابصورت امانت از دیگران دریافت می نمائید ، یا فاکتورهای تولیدی مربوط به کالاهایی که دارای مراحل ساخت بوده و مرحله به مرحله روی آن کار انجام می شود.

آیتم جدیدی که در این قسمت معرفی خواهیم کرد بهای تمام شده خروج و بهای تمام شده ورود است.

پارمیس پلاس

بعد از انتخاب نوع فاکتور (پرداخت کالا) ، نام فاکتور ، انتخاب کالای فعلی و بعدی و فشردن دکمه اضافه می توانید با کلیک روی کالای اضافه شده بهای تمام شده ورود و بهای تمام شده خروج را مشاهده نمایید.

پارمیس پلاس

محاسبه مجدد موجودی ریالی کالاها (فاکتورهای امانی و تولیدات کالاها)

شما می توانید از منوی ابزارها ، تب اختیارات ، قسمت کلی –(دوره مالی) موجودی ریالی فاکتورهای امانی و تولیدات کالاها را محاسبه نمایید.

پارمیس پلاس

پس از کلیک روی دکمه ی مشخص شده ، پنجره ی مربوط به محاسبه موجودی ریالی کالاهای امانی باز شده و با انتخاب همه ی فاکتورها و کلیک روی شروع محاسبه فرایند محاسبه ی موجودی کالاهای امانی انجام می شود.

پس از محاسبه روی دکمه ی خروج کلیک کنید و از منوی امانی گردش کالاهای امانی را انتخاب نمایید.

با انتخاب گزینه ی در بازه تاریخی خاص می توانید محاسبه موجودی ریالی را در همان تاریخ مدنظر انجام دهید.

با کلیک روی در بازه سریالی خاص می توانید بازه ی سریال فاکتورهای موردنظر را انتخاب کرده و محاسبه مجدد موجودی را برای آن دسته از فاکتورهای مشخص شده انجام دهید.

آخرین گردش کالای امانی

شما می توانید از منوی تولید و امانی و با انتخاب این گزینه آخرین گردش یک کالای امانی را با یک پیمانکار خاص مشاهده نمایید.

نمایش منو در صفحه اصلی از قسمت تنظیمات سیستم

با انتخاب این گزینه حالت نمایش منوها از حالت ریبون به منولیست تغییر پیدا می کند.

این امر با یک بار خروج از برنامه قابل مشاهده خواهد بود.

تهیه فایل مرور از قسمت تنظیمات سیستم

اختیارات

شما می توانید از قسمت اختیارات قالب گرافیکی منوها، اندازه فونت، قالب گرافیکی پنجره ها و تنظیمات ظاهری نرم افزار را به حالت موردنظر خود تغییر دهید.

همچنین می توانید با فعال کردن گزینه ی نمایش توضیح منوها برای همه ی قسمت های نرم افزار توضیحی مشاهده نمایید.

امکان کنترل نمایش بارکد و کد اختصاری به صورت لیستی در فاکتور

شما می توانید از منوی ابزارها، قسمت تنظیمات فاکتور در شمای صدور این مورد را کنترل کرده و طبق خواسته ی خود تنظیم نمایید.

دریافت و بروز رسانی خودکار فایل لایسنس

برای دریافت و بروز رسانی خودکار فایل لایسنس از منوی پارمیس و از گروه لایسنس نرم افزار روی گزینه ی دریافت و بروز رسانی خودکار فایل لایسنس کلیک کنید.

پس از باز شدن پنجره ی زیر روی دکمه ی مشخص شده کلیک کنید. توجه کنید که شما باید حتما به اینترنت متصل بوده و در باشگاه مشتریان پارمیس عضو باشید.

مشاهده امکانات فایل لایسنس

در منوی پارمیس و با کلیک روی گزینه مشخص شده می توانید امکانات فایل لایسنس را مشاهده نمایید.

ارتقا امکانات نرم افزار-فایل لایسنس

در منوی پارمیس و با کلیک روی گزینه مشخص شده می توانید امکانات فایل لایسنس را ارتقا دهید.

پارمیس پلاس

برای دانلود فایل راهنما اینجا کلیک کنید.

خواندن 7867 بار آخرین بار تغییر یافته یکشنبه, 02 اسفند 1394 11:51