2024-04-24 04:18:18

یک مینی لپ‌تاپ پرفروش از اچ‌پی

مینی لپ‌تاپ‌ها با وجود نواقصی که نسبت به لپ‌تاپ‌ها دارند در بازار طرفداران زیادی دارند و بسیاری از افرادی که به دنبال لپ‌تاپ‌های سبک و جمع و جور و البته ارزان قیمت هستند از مخاطبان و مشتریان پروپاقرص این دستگاه‌ها هستند.

عدم تجهیز به اپتیکال درایو، تجهیز به صفحه نمایش و کیبورد کوچک و همچنین عدم پشتیبانی از کارت گرافیک و… پرقدرت به دلیل تجهیز به پردازنده ضعیف، برخی از نقاط ضعف این دستگاه‌ها هستند که البته با مدنظر قرار دادن این نواقص، کاربران از این دستگاه استقبال مي‌کنند.
به هر حال با وجود تمام این کاستی‌ها و نواقص، این کالا مخاطبان زیادی دارد و در حال حاضر در بازار کمیاب است. اما شرکت‌های عرضه‌کننده برای حفظ مشتریان خود چند نمونه از این محصولات را به بازار داخلی عرضه کرده‌اند. یکی از این شرکت‌ها اچ پی است.
مدل Mini 110-4132tu از مینی لپ‌تاپ‌های پرمخاطب اچ پی در بازار داخلی است.
این مینی لپ‌تاپ دارای ویژگی‌هایی چون، تجهیز به پردازنده Intel N2600 Atom 1.6 GHz، رم یک گیگابایتی از نوع DDRIII و هارددیسکی با ظرفیت حافظه 320گیگابایت است. کارت گرافیک این مینی لپ‌تاپ هم
Intel Graphics Media Accelerator 3600 – MB UpTo 358 MB است. تجهیز به صفحه نمایش 10 اینچی از نوع WSVGA Anti-Glare LED-Backlit Display و با وضوح تصویر 600×1024 نقطه در اینچ، تجهیز به بلوتوث داخلی، کارتخوان، وب کم با کیفیت VGA به همراه میکروفن داخلی، اسپیکرهای داخلی استریو مدل Genericو… از سایر ویژگی های این مینی لپ‌تاپ است.
Mini 110-4132tu همچنین به تاچ پد مالتی‌تاچ با دکمه خاموش و روشن، شبکه LAN: Integrated 10/100 BASE-T Ethernet LAN، شبکه بی‌سیم Wireless، سه پورت USB 2.0، پورت خروجی VGA و… مجهز است.
مینی لپ‌تاپ 1.38 کیلوگرمی اچ پی که در رنگ مشکی به بازار داخلی عرضه شده است با قیمتی در حدود 650 تا 670 هزار تومان به بازار داخلی عرضه شده است.