• 24 تیر 1393

• 0 نظر

مدیر امنیتی اندروید: گوشی های هوشمند نیازی به آنتی ویروس ندارند

گوشی های هوشمند به راحتی با دانلود برنامه های third-party و یا یک کلیک ساده بر روی لینک سایت ها و ایمیل ها به برنامه های مخرب آلوده می شوند. اما مدیر امنیتی گوگل فکر می کند که تحت این شرایط هم شما به برنامه های آنتی ویروس نیاز ندارید.

بارها تاکید شده است که از کلیک کردن بر روی لینک های مشکوک خودداری کرده و از فروشگاه های معتبر مثل Google Play برنامه های موردنیازتان را دانلود کنید. اما پس برنامه های آنتی ویروس چه کمکی به ما می کنند؟ آیا آن ها مفید هستند؟ آیا به مانند کامپیوترها بر روی گوشی ها هم عملکرد خوبی دارند؟ بنابر پاسخ مدیر امنیتی اندروید، Adrian Ludwig: خیر!

Ludwig در گفتگو با با خبرگزاری Sydney Morning ادعا کرده است که 99% از کاربران اندروید از برنامه های آنتی ویروس استفاده نمی کنند. او همچنین به اغراق و بزرگنمایی شرکت های تولید کننده نرم افزارهای امنیتی برای افزایش فروش محصولات خود نیز اشاره کرده است:

""من فکر می کنم که 99% از کاربران اندروید حتی از یک برنامه آنتی ویروس هم استفاده نمی کنند. مطمئنا هیچ دلیلی برای استفاده از برنامه ای علاوه بر تمهیدات امنیتی که ما اندیشیده ایم وجود ندارد. اگر در موقعیتی باشم که به یک برنامه امنیتی نیاز پیدا کنم شاید از آن استفاده کنم اما فکر می کنم که کاربران عادی اندروید به نصب برنامه آنتی ویروس هیچ نیازی ندارند.""

شنیدن این صحبت ها از یک مدیر امنیتی گوگل اتفاق عجیبی نیست اما شما چه فکر می کنید؟ آیا برنامه های آنتی ویروس برای سیستم عامل اندروید ناکارآمد و غیرلازم هستند؟ یا اینکه برنامه های مخرب برای گوشی های هوشمند یک تهدید جدی محسوب می شوند و برای توقف آن ها به چنین برنامه هایی نیاز داریم؟

• آخرین بار تغییر یافته سه شنبه, 24 تیر 1393 09:09

• 0 نظر

اگر سوالی دارید با ما در میان بگذارید

نام و نام خانوادگی

ایمیل

موبایل (در صورت ثبت پاسخ برای شما پیامک میشود)

نظر شما

کد امنیتی

نظر شما بعد از تایید مدیریت در سایت نمایش داده می شود.

عضویت در خبرنامه پارمیس

با عضویت در خبرنامه، داغ ترین مطالب هفتگی وبلاگ پارمیس را دریافت کنید!