نمایندگی فروش

باشگاه مشتریان پارمیس

دهه فجر همراه با تخفیف ویژه نرم افزار حسابداری پارمیس پلاس

دهه فجر همراه با تخفیف ویژه نرم افزار حسابداری پارمیس پلاس - 5.0 out of 5 based on 37 votes
تخفیف دهه فجر نرم افزار حسابداری پارمیس پلاس

شرکت فناوری اطلاعات پارمیس، ضمن عرض تبریک به تمامی هموطنان عزیز به مناسبت سی و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، تخفیف ویژه 15% را جهت خرید، ارتقاء یا تمدید پشتیبانی نرم افزار حسابداری پارمیس پلاس برای مشتریان و همراهان گرامی پارمیس در نظر گرفته است.

فناوری اطلاعات پارمیس در سی هفتمین سالگرد این پیروزی بزرگ، برای شما هموطنان میهن عزیزمان ایران، دلی خوش، روزهایی به یادماندنی و آرامشی همیشگی در کشور همیشه سربلند ایران آرزومند است و امیدواریم در سایه لطف خداوند همواره نام ایران زمین در سراسر دنیا به عنوان سمبلی از افتخار، شکوه، شجاعت، تلاش و زیبایی ناتمام یاد شود.

جهت بهره مندی از تخفیف ویژه خرید، ارتقاء و تمدید پشتیبانی نرم افزار حسابداری پارمیس پلاس به مناسبت دهه فجر می توانید از تاریخ 12 بهمن 94 الی 22 بهمن 94 با واحد فروش نرم افزار حسابداری پارمیس تماس حاصل نمایید. همکاران ما آماده پاسخگویی و راهنمایی شما عزیزان هستند.

همچنین برای مشاهده امکانات جدیدترین نسخه نرم افزار حسابداری پارمیس پلاس (نسخه 10.3) که روز گذشته منتشر شده است، اینجا را مشاهده کنید و برای مشاهده جزییات کامل ویژگی ها و امکانات پارمیس پلاس به صفحه امکانات نرم افزار حسابداری پارمیس پلاس مراجعه کنید.

دفتر مرکزی فروش پارمیس:
شماره مرکز تماس: ۸۷۷۵۸-۰۲۱
تلفن مستقیم : ۸۷۷۵۹۹۹۹
فکس مستقیم: ۸۷۷۵۹۵۰۱
ایمیلSales{at}ParmisIT.com :

آخرین بار تغییر یافته دوشنبه, 12 بهمن 1394 10:57

5 نظرات

حسین نورلویی 21 بهمن 1394

خیلی عالی

کارشناس 20 بهمن 1394

با سلام و احترام

ضمن تشکر از نظر مثبت شما نسبت به نرم افزار حسابداری پارمیس امیدواریم که به بهترین نحو همیار شما در امور حسابداری و حسابرسی باشد.
    در حال حاضر فناوری اطلاعات پارمیس نرم افزاری برای سیستم عامل مک تولید نکرده است اما پیشنهاد شما به واحد تولید منتقل شد.

با سپاس

شوشتری 18 بهمن 1394

با سلام و احترام

بسیار برنامه و نرم افزار عالی و کاربردی میباشد و اینجانب برای تمام موارد شخصی استفاده مستمر دارم .
    برخورد لازم دیدم از زحمات شما تشکر و قدردانی کرده باشم.
    موفق باشید.

مصطفى گودرزى 16 بهمن 1394

سلام نرم افزار خيلى عالى و فوق العاده اى هست
    ميخواستم بدونم همچين نرم افزارى براى سيستم عامل مك هم توليد شده كه با مك بوك بشه باهاش كار كرد.

حسن دهقان 15 بهمن 1394

با سلام و احترام

بر خود لازم دانستم از زحمات تک تک شما عزیزان تشکر نمایم. اینجانب از حسابداری همراه پارمیس استفاده میکنم و کاملاً راضی هستم