کار با نرم افزار پارمیس را چگونه ارزیابی می کنید؟

نمایندگی فروش

باشگاه مشتریان پارمیس

استخدام در پارمیس

مدیریت پیامک های بانکی در جدیدترین نسخه نرم افزار حسابداری رایگان پارمیس همراه

مدیریت پیامک های بانکی در نرم افزار حسابداری

از این پس مدیریت پیامک های بانکی خود را در حسابداری پارمیس همراه تجربه کنید...

نرم افزار حسابداری رایگان پارمیس همراه که تا به امروز با دارا بودن قابلیت های کاربردی در حوزه مدیریت هزینه و درآمد های افراد و اعضای خانواده برای کاربران اندروید و IOS به صورت رایگان عرضه شده است، در جدید ترین نسخه اندرویدی خود امکان مدیریت پیامک های بانکی را به صورت کاملاً رایگان در اختیار کاربران قرار داده است.

مدیریت هزینه ها و درآمد های شخصی و خانوادگی، همواره دغدغه ای برای تمام افراد جامعه از هر قشری می باشد، چراکه مدیریت صحیح این هزینه ها و درآمد ها به مدیریت بهتر اقتصاد فردی و خانوادگی نیز کمک خواهد کرد. از طرفی امروزه با توجه به جایگاهی که تلفن همراه در زندگی افراد دارد، به در دسترس ترین وسیله برای انجام امور مختلف تبدیل شده است. بنابراین استفاده از یک نرم افزار حسابداری شخصی مناسب برای تلفن همراه هوشمند میتواند این مدیریت اقتصادی را برای تمامی افراد جامعه فراهم کند و سهولت ببخشد.

امکان مدیریت پیامک های بانکی (پَیابانک)، که در جدید ترین نسخه از حسابداری پارمیس همراه به صورت رایگان در اختیار کاربران اندروید قرار گرفته است، قابلیت ثبت اطلاعات تراکنش های بانکی که از طریق پیامک برای کاربران ارسال می شود را به صورت مستقیم در نرم افزار حسابداری پارمیس همراه فراهم میکند.

به این صورت که با دریافت یک پیامک بانکی، نرم افزار به صورت هوشمند، نوع پیامک (پرداخت یا دریافت) را تشخیص می دهد و یک Notification برای کاربر نمایش داده خواهد شد. با کلیک روی این Notification اطلاعات درون پیامک، حاوی تاریخ، زمان، مبلغ و حساب بانکی مورد نظر، در اطلاعات تراکنش، داخل نرم افزار پارمیس همراه ثبت خواهد شد و تنها کافیست شما یک حساب هزینه یا صندوق به عنوان حساب طرف دوم را مشخص نمایید. به این ترتیب اطلاعات پیامک بانکی دریافت شده، در نرم افزار حسابداری شما ثبت خواهد شد و لزومی نیست که از این پس نگران فراموش کردن ثبت تراکنش های بانکی خود در نرم افزار باشید!

از مزایای این قابلیت جدید می توان به این مورد اشاره کرد که در صورتی که شما Notification را سهواً ببندید، با باز کردن نرم افزار و ورود به بخش پیامک های بانکی، میتوانید پیامک های ثبت نشده را نیز درون نرم افزار مشاهده کنید و از همین طریق قادرید آنها را ثبت نمایید.

دانلود نرم افزار حسابداری رایگان اندروید

نکته ای که برای استفاده از پَیابانک ضروری می باشد این است که، کاربران باید اطلاعات ضروری حساب های بانکی خود شامل نام بانک، شماره حساب و شماره کارت را به صورت صحیح در بخش حساب ها - بانک ها وارد نمایند. قابل ذکر است که این امکان بلافاصله بعد از به روز رسانی فعال خواهد شد و پیامک هایی که بعد از به روز رسانی دریافت میکنید را شامل می شود (پیامک های بانکی که قبل از به روز رسانی نرم افزار دریافت نمودید، به صورت اتوماتیک وارد نرم افزار نمی شوند). همچنین برای بهره مندی از این قابلیت جدید لازم است که کاربران گرامی از تنظیمات دستگاه، دسترسی خواندن پیامک های بانکی را باز نمایند.

مهندس مظاهر مرجانی مدیرعامل فناوری اطلاعات پارمیس، تولید این محصول را نتیجه ماه ها برنامه ریزی و تلاش گروهی تیم تولید پارمیس همراه دانست و گفت: "با توجه به این نکته که امروزه بیشتر افراد استفاده از کارت های بانکی را به حمل کردن پول نقد ترجیح میدهند، بنابراین اطلاعات تراکنش های بانکی صورت گرفته نیز برای افراد بسیار مهم است. به همین منظور جدیدترین نسخه حسابداری پارمیس همراه با دارا بودن قابلیت مدیریت پیامک های بانکی، به کاربران امکان مدیریت ساده تر هزینه ها و درآمد ها را می دهد. به این ترتیب که در چند مرحله کوتاه میتوان اطلاعات پیامک های بانکی اعم از واریز، پرداخت، دریافت و سایر تراکنش های بانکی را در نرم افزار حسابداری پارمیس همراه ثبت کرد. به این ترتیب می توان با دیدگاهی صحیح و با اطلاعاتی دقیق حساب های خود را مدیریت کرد تا در گزارش گیری های آتی بتوان به نتایج دقیق تری از هزینه و درآمد ها دست یافت."

به گزارش روابط عمومی شرکت پارمیس، جدیدترین نسخه اندرویدی نرم افزار حسابداری پارمیس همراه با قابلیت مدیریت پیامک های بانکی، در مارکت های اندرویدی مایکت و بازار در دسترس کاربران قرار گرفته است و به زودی در سایر مارکت های اندرویدی نیز قرار میگیرد.

علاقه مندان جهت دریافت مستقیم این نرم افزار از مارکت بازار میتوانند بر روی تصویر QR-Code زیر کلیک نموده و یا از طریق نرم افزار بارکد خوان در تلفن همراه هوشمند خود و اسکن تصویر، آخرین نسخه نرم افزار حسابداری پارمیس همراه را به صورت رایگان مستقیماً از مارکت بازار دریافت نمایند.

نسخه ۴،۹،5 (۹۵/03/19)

به همراه قابلیت تغییر واحد پولی برنامه، تنظیمات سفارشی پَیابانک و ...

نسخه رایگان نرم افزار پارمیس همراه

برخی از بانکهایی که نرم افزار از پیامک بانکی آنها پشتیبانی می کند:

سپه سامان رفاه تجارت پاسارگاد پارسیان اقتصاد نوین
شهر ملی ملت مسکن کشاورزی صادرات سرمایه
قوامین قرض الحسنه رسالت موسسه ثامن دی آینده سینا انصار

از کاربران گرامی تقاضا داریم در صورتی که با دریافت پیامک های بانکی، Notification مربوط به تراکنش صورت گرفته را مشاهده نکردند، لطفاً نمونه پیامک بانکی خود را از طریق بخش ارسال نمونه پیامک در بخش پیابانک نرم افزار، برای ما ارسال نمایند تا در بهبود هرچه بیشتر نرم افزار برای تمامی کاربران پارمیس همراه سهیم باشند.

نسخه رایگان نرم افزار پارمیس همراه نسخه رایگان نرم افزار پارمیس همراه
آخرین بار تغییر یافته پنج شنبه, 20 خرداد 1395 10:26

9 نظرات

محسن اخروی 26 دی 1395

باسلام واحترام
    ضمن تشکر از برنامه همراه شما من چند حساب پارسیان وملی دارم
    پیامکهای ملی مشکلی ندارد ولی اخیرا پیامک های بانک پارسیان نمی آید فکر میکنم بخاطر تغییر شماره پیامک بانک پارسیان از 98300054+ به 9850001099+ است .لطفا بررسی فرمایید.

امين 18 آذر 1395

سلام برنامه و خوب كاربردي هست-فقط چه موقع تراكنش پيامكي رو تو ايفون فعال ميكنيد خيلي بدرد ما ميخوره ؟ايا راهي براي ماداره؟
    متشكرم

کارشناس 28 شهریور 1395

پاسخ کارشناس به آقای غلامرضا روان روی:

با سلام و درود خدمت شما کاربر محترم پارمیس همراه. از اینکه نظرات خود را به این شیوایی درباره تجربه شخصیتان با نرم افزار حسابداری شخصی پارمیس همراه بیان کردید سپاسگزاریم و امیدواریم که سایر کاربران نیز همانند شما، از امکانات برنامه در جهت مدیریت مالی و هزینه و درآمدهایشان به خوبی بهره ببرند.
    در خصوص عدم دریافت پیامک بانکی لطفاً متن پیامک و شماره تلفن مرکز پیام جدید بانک را از طریق تیکت در برنامه و یا به ایمیل mobileacc.parmisit.com ارسال نمایید تا کارشناسان پارمیس این مورد را نیز در برنامه اضافه کنند و در صورتی که شما یکبار با فعال نمودن اینترنت برنامه را باز کنید، بانک اطلاعاتی آن به روز رسانی خواهد شد و پیامک های بانکی را از آن لحظه به بعد دریافت خواهید کرد.
    آخرین نسخه iOS اپلیکیشن حسابداری پارمیس همراه (5.0.0) در App Store نیز قرار دارد که شما میتوانید به صورت رایگان آن را دانلود نمایید.
    نظر شما به کارشناسان پشتیبانی پارمیس همراه منتقل شد و در اسرع وقت از طریق ایمیل با شما تماس حاصل خواهند کرد.
    از حسن انتخاب شما سپاسگزاریم.
    با تشکر

غلامرضا روان روی 27 شهریور 1395

با درود
    مدتها بود که به دنبال چنین نرم افزاری می گشتم و خوشبختانه یکی از دوستان اون رو معرفی کرد
    بنده رشته مکانیک خوندم و از مالی سررشته ای ندارم و با این برنامه کمی با پیچ و خمهای مالی نیز آشنا شدم و از همه مهم تر دخل و خرج زندگی خودم رو دارم مدیریت می کنم و از گزارشات جالب برنامه نهایت استفاده رو می کنم .
    به عنوان مثال سفری داشتیم که طبق معمول هزینه هتل رو فکر می کردیم از همه زیاد تره ولی دیدیم که مخارج بنزین و استهلاک و خوراک توی راه به ما میگه برای سفر بعدی بهتره با هواپیما و یا قطار بریم مقرون به صرفه تره .
    باز هم متشکرم که این برنامه رو ارائه دادید و 2 تا سوال دارم:
    1- پس از معرفی حساب ، تا مدتها پیابانکی فعال بود تا بانک مسکن شماره خودش رو عوض کرد (در شیراز) . متاسفانه از آن موقع پیامها رو نمیشناسه . هرچند نمونه پیامک رو ارسال کردم ولی تا کنون جوابی نگرفتم .
    2- اگه ممکنه نسخه IOS رو هم تکمیل کنید و روی سایت سیبچه بزارید تا بتونیم دان کرده و استفاده کنیم .
    اگه لطف کنید جواب رو برایم ایمیل کنید ممنون می شم .
    باز هم از تلاشتون ممنونم .
    روان روی

کارشناس پشتیبانی 08 شهریور 1395

پاسخ کارشناس به مهران حامدی:

با سلام و احترام

پیشنهاد شما به واحد فنی انتقال یافت تا همکاران ما این امکان را بررسی و در صورت تایید در برنامه حسابداری شخصی پارمیس همراه پیاده سازی نمایند.
    با تشکر از شما که نظرات و پیشنهادات سازنده خود را در جهت بهبود هرچه بیشتر اپلیکیشن برای ما ارسال نمودید...

با سپاس

مهران حامدی 07 شهریور 1395

یه ایده جالب
    اگه قسمت ussd هم در قسمت بانکی این برنامه میگذاشتید خیلی بهتر بود .و این برنامه هم مدیریت حساب ها رو میکرد و هم ازدرون برنامه پرداخت های مالی و تراکنش های مالی قابل انجام بود.

ميلاد 05 شهریور 1395

سلام
    با توجه به حرف هاي كارشناس متاسفانه متوجه شدم پيام هاي بانكي مختص اندرويده در صورت امكان نسخه ios پيامك هاي بانكي رافعال كنيد
    تعداد كساني كه ios دارند هم كم نيست و با توجه به تلاشي كه دوستان طراح در نرم افزار دارند تقاضا مي كنم در صورت امكان اين مشكل زودتر رفع شود
    باتشكر از شما بابت نرم افزار خوبتان

کارشناس 09 تیر 1395

پاسخ کارشناس به سعيد رحماني :

با سلام و احترام
    متاسفانه به دلیل محدودیت های دسترسی برای خواندن SMS که در سیستم عامل IOS وجود دارد، در حال حاضر امکان افزودن بخش پیامک های بانکی به IOS وجود ندارد. در صورتی که این امکان برای سیستم عامل IOS فراهم شود حتماً همکاران ما در بخش تولید و پشتیبانی پارمیس همراه این موضوع را مد نظر قرار می دهند.
    با تشکر از شما

سعيد رحماني 09 تیر 1395

واقعا قسمت پيامك هاي بانكي يكي از امكانات جالب و بسيار عالي است كه اضافه كرديد،ولي من تو نسخه ios گزينه اي پيدا نكردم،آيا اين امكان فقط مختص به نسخه اندرويد ميباشد؟
    با تشكر از شما

استفاده از مطالب سایت پارمیس برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبـع بلامانع است. کلیه حـقوق این سایت متعلق به شرکت فناوری اطلاعات پارمیس می باشد.