کار با نرم افزار پارمیس را چگونه ارزیابی می کنید؟

نمایندگی فروش

باشگاه مشتریان پارمیس

استخدام در پارمیس

برگزاری دورۀ آموزش رایگان نرم افزار حسابداری پارمیس پلاس
08 آبان 1395     |      آخرین بار تغییر یافته دوشنبه, 09 اسفند 1395 15:31

روابط عمومی شرکت فناوری اطلاعات پارمیس، تولید کننده انواع نرم افزار حسابداری و مالی، به اطلاع علاقه مندان و کاربران نرم افزار حسابداری پارمیس می رساند که دوره جدید کلاس های آموزش رایگان نرم افزار حسابداری پارمیس پلاس، آغاز شده است و به صورت هفتگی در محل دفتر مرکزی شرکت فناوری اطلاعات پارمیس دایر می باشد.

بدین وسیله از تمامی کاربران پارمیس دعوت می کنیم، جهت شرکت در دورۀ آموزشی نرم افزار حسابداری پارمیس پلاس، از طریق فرم ثبت نام در ادامه، اطلاعات خود را ثبت نموده؛ تا کارشناسان ما جهت هماهنگی های بعدی با شما تماس حاصل نمایند.

سایر علاقه مندان به یادگیری نرم افزار نیز می توانند از طریق فرم زیر، ثبت نام اولیه جهت حضور در کلاس ها را انجام دهند. لازم به ذکر است هزینه شرکت در کلاس ها به صورت آزاد مبلغ 600.000 ریال می باشد.

توجه

• کاربرانی که دارای پشتیبانی نرم افزار می باشند، میتوانند به صورت رایگان در دوره های آموزشی شرکت نمایند.
  • کاربرانی که دارای پشتیبانی نرم افزار نمی باشند، با پرداخت هزینه کلاس ها به صورت آزاد میتوانند در دوره ها شرکت نمایند.

محل برگزاری کلاس: تهران، خ بهشتی، خ شهید برادران کاووسی فر، پ 1 ط 3 دفتر مرکزی شرکت فناوری اطلاعات پارمیس

فرم ثبت نام
نامعتبر

تصاویر برخی از کلاس های آموزشی نرم افزار حسابداری پارمیس پلاس :

اشتراک گذاری:
موارد مرتبط

نام شما*:
ایمیل*:
نظر*:
توجه * : نظر شما بعد از تایید مدیریت در سایت نمایش داده خواهد شد
نظرات
    علی اصغر یوسفی 24 آذر 1395

یک سوال دیگر اینکه چه خوب بو د امگان استفاده از این نرم افراز در pc هم بود

کارشناس 13 شهریور 1395

پاسخ کارشناس به آقای رمضان کوهکن:

با سلام و احترام

با سپاس از شما که اپلیکیشن حسابداری رایگان پارمیس همراه را برای مدیریت هزینه و درآمد های خود انتخاب نمودید، امیدواریم که امکانات این برنامه رضایت شما را جلب کرده باشد. در صورتی که هرگونه انتقاد، پیشنهاد یا سوالی در این خصوص دارید می توانید از طریق ارسال تیکت در منوی اصلی» پشتیبانی و مرکز پیام، در برنامه حسابداری پارمیس همراه به اطلاع کارشناسان ما برسانید. این تیکت ها به صورت روزانه بررسی می شوند و بر اساس اولویت به آنها پاسخ داده می شود.
    ضمناً برای آشنایی بیشتر با امکانات برنامه کانال تلگرام نرم افزار حسابداری پارمیس همراه به آدرس https://telegram.me/parmismobile را دنبال نمایید.

با تشکر
    فناوری اطلاعات پارمیس
    www.ParmisIT.com

رمضان کوهکن 12 شهریور 1395