کار با نرم افزار پارمیس را چگونه ارزیابی می کنید؟

نمایندگی فروش

باشگاه مشتریان پارمیس

استخدام در پارمیس

انتشار نسخه انگلیسی پارمیس همراه ios در بازار جهانی اپلیکیشن موبایل

اولین نرم افزار حسابداری موبایل ایرانی که وارد بازارهای جهانی اپلیکیشن موبایل شد

فناوری اطلاعات پارمیس، تولیدکننده نرم افزارهای یکپارچه مالی، اداری و سازمانی، به همت جوانان نو اندیش ایرانی با ارائه اپلیکیشن حسابداری شخصی پارمیس نسخه ios به زبان انگلیسی افتخار جدیدی را بدست آورد که موجب راه گشایی به آینده ای روشن در بازار جهانی اپلیکیشن حسابداری برای ایرانی سبز  شد.

سادگی، زیبایی و در عین حال کارایی حسابداری شخصی پارمیس همراه نسخه ios که رضایت خاطر کاربران خود را کسب کرده بود این بار با انتشار این اپلیکیشن به زبان انگلیسی برای کاربران عزیز به ویژه برای کاربران خارج از ایران راه ورود به بازارهای بین المللی را پیدا کرد و با رونمایی از امکانات جدید آن، کاربران را بیش از پیش شگفت زده گرداند.

مهندس مظاهر مرجانی مدیر عامل شرکت فناوری اطلاعات پارمیس درباره اپلیکیشن جدید پارمیس همراه گفت: " با توجه به رضایت بیشمار کاربران ios از نسخه های قبلی، درخواست های بسیار کاربران خارج از ایران برای تولید نسخه انگلیسی و توسعه این اپلیکیشن، اولین گام برای ورود به عرصه بازارهای بین المللی، پیاده سازی نسخه انگلیسی پارمیس همراه بود که خوشبختانه با یاری خداوند منان و تلاش کارشناسان، پارمیس همراه انگلیسی به عنوان نخستین اپلیکیشن حسابداری همراه ایرانی وارد بازارهای جهانی اپلیکیشن های موبایل شد."

حسابداری پارمیس همراه انگلیسی در مارکت‌ اپ استور برای کاربران مشتاق به صورت رایگان قابل دانلود است و آمار بالای این اپلیکیشن نشان از محبوبیت آن در میان کاربران دارد که افتخاری دیگر برای خانواده پارمیس می باشد.

از جمله تغییراتی که در نسخه جدید پارمیس همراه شاهد آن هستید می توان به موارد زیر اشاره کرد:

- پشتیبانی از زبان انگلیسی

- امکان جستجو در لیست حساب‌ها

- اضافه شدن داشبورد مدیریتی به صفحه اصلی

- تبدیل نمودار دایره ای صفحه اصلی به نماد انسانی جهت مقایسه سریع‌تر هزینه و درآمدها به صورت بصری

- پشتیبانی از تقویم میلادی و قمری

- تبدیل واحد پولی و ارز

- تغییر تم برنامه

حسابداری شخصی پارمیس همراه، نرم افزاری رایگان، کاربردی، قدرتمند و با ظاهری کاربر پسند می باشد که به طور کلی امکانات زیر را داراست:

- ثبت و مدیریت تراکنش‌های دریافت، پرداخت و انتقال

- تعریف انواع حساب‌های هزینه، درآمد، صندوق، بانک، بدهی، دارایی، بستانکاران، اشخاص و ...

- ثبت و مدیریت چک، وام و اقساط به همراه یادآوری و هشدار چک و اقساط

- شناسایی و ثبت تراکنش پیامک های بانکی در نسخه اندروید (پَیابانک)

- ایجاد گزارشات متنوع و کاربردی مانند صورتحساب، مانده حساب، تفکیک هزینه و درآمد اعضای خانواده، گزارش ترازنامه و ...

- خروجی اکسل و PDF از گزارشات

- ایجاد و بستن دوره مالی

- پشتیبان گیری و مدیریت و بازیابی فایل های پشتیبان

- پشتیبانی کاربران از طریق تیکت برای اولین بار در ایران

- امنیت و رمزگذاری برنامه

- امکان تعریف واحد پولی

- ایجاد میانبرهای ثبت تراکنش

- ماشین حساب و ...

لطفاً جهت کسب اطلاعات بیشتر و دانلود رایگان جدیدترین نسخه اندروید و iOS نرم افزار حسابداری شخصی پارمیس همراه انگلیسی، به سایت پارمیس به نشانی ParmisIT.com مراجعه کنید.

لینک دانلود نسخه iOS از App Store

دانلود اپلیکیشن حسابداری موبایل نسخه ios

آخرین بار تغییر یافته شنبه, 20 شهریور 1395 17:25

استفاده از مطالب سایت پارمیس برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبـع بلامانع است. کلیه حـقوق این سایت متعلق به شرکت فناوری اطلاعات پارمیس می باشد.