نمایندگی فروش

باشگاه مشتریان پارمیس

در بیست و دومین نمایشگاه بین المللی الکامپ تهران میزبان شما هستیم

در بیست و دومین نمایشگاه بین المللی الکامپ تهران میزبان شما هستیم - 5.0 out of 5 based on 3 votes
پارمیس در کنار بازدید کنندگان محترم در بیست و دومین نمایشگاه بین المللی الکامپ حضور خواهد داشت

فناوری اطلاعات پارمیس همگام با ارائه نوآوری های روز در حوزه نرم افزارهای یکپارچه مالی، حسابداری و سازمانی در بیست و دومین نمایشگاه بین المللی الکامپ تهران حضور خواهد داشت.

حضور پارمیس در نمایشگاه های داخلی و خارجی گذشته و کسب تجارب گوناگون سبب شد تا به عنوان یکی از برترین ها در زمینه تولید اپلیکیشن و نرم افزار حسابداری معرفی شود همین امر باعث شد تا این بار همچون گذشته در بیست و دومین نمایشگاه بین المللی الکامپ با میزبانی از همراهان و علاقه مندان محترم با شعار از خانه ای کوچک تا کارخانه ای بزرگ با محصولات پارمیس در این نمایشگاه لحظه هایی پر از اشتیاق و موفقیت را در آینده ایجاد کند.

نمایشگاه بین المللی الکامپ، بزرگترین رویداد تجاری در عرصه تولید و عرضه محصولات نرم افزاری، فرصتی است برای علاقه مندان تا با آخرین دستاوردهای روز سازمان های مطرح آشنا بشوند از این رو پارمیس قصد دارد به وسیله حضور خود در این نمایشگاه از آخرین دستاورد خود که حسابداری را به وسیله تکنولوژی روز بیش از پیش هموارتر می کند رونمایی نماید.

اطلاعات بیشتر:

رونمایی از جدیدترین اپلیکیشن پارمیس در بیست و دومین نمایشگاه الکامپ

رونمایی از جدیدترین نسخه نرم افزار حسابداری پارمیس پلاس همزمان با بیست و دومین نمایشگاه بین المللی الکامپ تهران

یکی از اهداف پارمیس ارائه محصولاتی است که حسابداری را به روشی آسان انجام دهد، هم اکنون به لطف خداوند منان توانسته ایم با استفاده از علم روز به این توانایی دست یابیم و قصد داریم در بیست و دومین نمایشگاه الکامپ از آن رونمایی کنیم.

این نوید را به شما علاقه مندان محترم می دهیم که با رونمایی از دستاورد جدید خود و خبرهای بسیار خوبی که برای بازدید کنندگان محترم از غرفه پارمیس داریم باعث شویم پارمیس همچون گذشته درخشان خود به هدف خود یعنی خدمت رسانی به مردم عزیز نزدیک تر شود.

جشن محصولات نرم افزاری پارمیس و محصول ویژه هوشمند را با حضور گرم و صمیمی شما همراهان همیشگی در محل دائمی نمایشگاه های بین اللملی تهران، سالن 41، غرفه 801 از تاریخ 25 لغایت 28 آذر ماه برگزار خواهیم کرد.

منتظر حضور سبز شما در غرفه فناوری اطلاعات پارمیس هستیم.

آخرین بار تغییر یافته شنبه, 25 دی 1395 16:45

7 نظرات

Saeedrezanasr 26 دی 1395

واقعاً نرم افزار خوب وبرای همه اشخاص وهر رشته کاری مفید میباشد وحتی یک کارخانه بزرگ را هم میتواند براحتی کل حسابداریش را انجام وبدون ریالی کم ویا زیاد شدن بدون هیچگونه اشتباهی انجام دهد به هر جهت از مسولین وزحمت کشان این نرم افزار کمال تشکر وقدر دانی را دارم.

کارشناس فنی 30 آذر 1395

پاسخ کارشناس به سعیدرضانصراصفهانی:

با سلام
    از حسن نظر شما سپاسگزاریم و امیدواریم که پارمیس همراه توانسته باشد بخشی از نیازهای کاربران را به مدیریت حساب ها و هزینه و درآمد هایشان برطرف نموده باشد.

کارشناس فنی 30 آذر 1395

پاسخ کارشناس به Anahita azimi:

با سلام
    لطفاً از منوی تنظیمات، پشتیبانی و مرکز پیام از طریق اپلیکیشن حسابداری شخصی پارمیس همراه، نظرات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید تا توسط تیم تولید و کارشناسان فنی مورد بررسی قرار گیرد.

کارشناس فنی 30 آذر 1395

پاسخ کارشناس به مهدی قدمگاهی:

با سلام
    از حسن نظر شما دوست عزیز سپاسگزاریم و امیدواریم که روزی همه ایرانیان و حتی کاربران خارجی زبان نیز از نرم افزار حسابداری شخصی پارمیس همراه برای مدیریت امور مالی خود استفاده کنند و نظر مثبتی مشابه نظر شما دوست گرامی داشته باشند.

مهدی قدمگاهی 26 آذر 1395

Anahita azimi 26 آذر 1395

نرم افزار بسیار خوبی است ولی لازم ارسال ثبت چند پارامتر را داشته باشد

سعیدرضانصراصفهانی 26 آذر 1395