کار با نرم افزار پارمیس را چگونه ارزیابی می کنید؟

نمایندگی فروش

باشگاه مشتریان پارمیس

حضور فناوری اطلاعات پارمیس در سی و هشتمین همایش انجمن حسابداران خبره ایران

حضور فناوری اطلاعات پارمیس در سی و هشتمین همایش انجمن حسابداران خبره ایران - 5.0 out of 5 based on 1 vote
حضور فناوری اطلاعات پارمیس در سی و هشتمین همایش انجمن حسابداران خبره ایران

سی و هشتمین همایش انجمن حسابداران خبره ایران با موضوع پیاده سازی استانداردهای بین المللی گزارش مالی IFRS در شبکه بانکی کشور

به گزارش پایگاه اطلاع‎رسانی انجمن حسابداران خبره ایران، محسن قاسمی دبیرکل انجمن گفت: خوشبختانه در پی گسترش تعاملات سیاسی و اقتصادی ایران در گستره بین‎المللی، مباحث مربوط به پیاده‎سازی استانداردهای بین‎المللی گزارشگری مالی (IFRS) در نظام گزارشگری مالی بنگاه‎های بزرگ و دارای ذینفعان عمومی کشور (از جمله، شرکت‎های بزرگ بورسی، بانک‎ها، موسسات اعتباری، و بیمه‎ها) از موضع ضعف و مورد کم‎توجهی و حتی بی‎توجهی تاسف‎بار سال‎های گذشته خارج شده است؛ و طی یک سال گذشته، اقدامات بسیار خوبی در این ارتباط از سوی نهادهای تاثیرگذار بر حرفه حسابداری ایران از جمله، سازمان بورس و اوراق بهادار، بانک مرکزی، و سازمان حسابرسی انجام شده است.

فناوری اطلاعات پارمیس، تولید کننده نرم افزارهای یکپارچه مالی، حسابداری و سازمانی با حضور در سی و هشتمین همایش انجمن حسابداران خبره ایران با معرفی محصولات نرم افزاری ویژه خود، نرم افزار یکپارچه سازمانی پارمیس استار و نرم افزار صندوق فروشگاهی پارمیس پلاس، و همچنین پارمیس همراه، نرم افزار حسابداری شخصی رایگان قدم دیگری در این راستا برداشت.

پارمیس در سی و هشتمین همایش انجمن حسابداران خبره ایران

آخرین بار تغییر یافته شنبه, 25 دی 1395 16:42