کار با نرم افزار پارمیس را چگونه ارزیابی می کنید؟

نمایندگی فروش

باشگاه مشتریان پارمیس

استخدام در پارمیس

اطلاعیه مهم ویژه کاربران محترم نرم افزار حسابداری پارمیس پلاس
27 دی 1395     |      آخرین بار تغییر یافته دوشنبه, 27 دی 1395 15:19

با توجه به اهمیت بالای اطلاعات مالی و تهیه نسخه پشتیبان و نگهداری از آنها، از تمامی کاربران محترم نرم افزار حسابداری پارمیس پلاس درخواست می شود برای جلوگیری از خطرات احتمالی مانند دزدیدن، مفقودی، پاک شدن حافظه سیستم کامپیوتر که موجب پاک شدن و از دست رفتن این اطلاعات ارزشمند می شود، به صورت دوره ای از اطلاعات مالی خود در زمان های پیوسته و متناسب ، از آنها نسخه پشتیبان تهیه نمایید.

تهیه نسخه پشتیبان از نرم افزار حسابداری پارمیس پلاس

این نکته را در نظر داشته باشید که تهیه نسخه پشتیبان در همان سیستم کامپیوتری که نرم افزار را بر روی آن نصب کرده اید کافی نیست زیرا در صورت از دست رفتن آن سیستم نسخه پشتیبان نیز از دست می رود بنابراین توجه کنید که پس از تهیه نسخه پشتیبان از اطلاعات مالی خود آنها را در فضاهایی دیگری مانند هارد اکسترنال، فلش،  CD/DVD و ... ذخیره کنید تا در صورت بروز خطرات احتمالی ذکر شده تمامی اطلاعات مالی نرم افزار حسابداری خود را به صورت یکجا از دست ندهید.

متاسفانه سهل انگاری در این زمینه باعث می شود که مشتریان اطلاعات مالی سال های مختلف خود را به راحتی از دست بدهند و دیگر راهی برای بازگرداندن آنها نباشد بنابراین حتما نسخه پشتیبان تهیه کرده و آن را در فضاهای دیگری برای روزهای این چنینی نگه داری کنید.

تهیه نسخه پشتیبان از نرم افزار حسابداری پارمیس پلاس

مشتریانی محترمی که از نحوه تهیه پشتیبان و نگه داری آن اطلاعات چندانی ندارند می توانند با واحد پشتیبانی پارمیس تماس گرفته و مشکلات خود را حل کنند.

تهیه نسخه پستیبان از نرم افزار حسابداری پارمیس پلاس
اشتراک گذاری:
موارد مرتبط

نام شما*:
ایمیل*:
نظر*:
توجه * : نظر شما بعد از تایید مدیریت در سایت نمایش داده خواهد شد

استفاده از مطالب سایت پارمیس برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبـع بلامانع است. کلیه حـقوق این سایت متعلق به شرکت فناوری اطلاعات پارمیس می باشد.