کار با نرم افزار پارمیس را چگونه ارزیابی می کنید؟

آسان - 33.6%
نسبتا آسان - 31.3%
سخت - 22.7%
نسبتا سخت - 12.4%
اين نظرسنجي به پايان رسيده است on: 05 ژانویه 2018 - 10:05

نمایندگی فروش

باشگاه مشتریان پارمیس

رونمایی از پشتیبانگیری آنلاین ابری در نسخه جدید حسابداری پارمیس همراه

22 فروردين 1397     |      آخرین بار تغییر یافته پنج شنبه, 23 فروردين 1397 10:23

به زودی اپلیکیشن حسابداری شخصی پارمیس همراه با امکاناتی متفاوت و تغییرات ساختاری منتشر میشود...

روابط عمومی پارمیس، به اطلاع کاربران عزیز پارمیس همراه میرساند که در جدیدترین نسخه این اپلیکیشن، امکانی با عنوان "پشتیبان گیری آنلاین" با توجه به درخواست های مکرر کاربران، به پلتفرم های اندروید و iOS اضافه شده است که به زودی از آن رونمایی می شود.

حسابداری پارمیس همراه با داشتن امکانات بیشماری که برای حسابداری شخصی و خانوادگی و رسیدگی به امور مالی افراد مناسب است، یکی از محبوبترین اپلیکیشن های ایرانی در میان کاربران می باشد که توانسته در طی سالهای فعالیت خود به مرور با توجه به نیازهای کاربرانش امکانات جدید و کاربردی بسیاری را به برنامه اضافه نماید و همواره رضایت کاربرانش را جلب کند.

با توجه به اینکه کاربران پارمیس همراه تاکنون چندین مورد از بین رفتن اطلاعات بر اثر ربوده شدن تلفن همراه، حذف شدن بکاپ ها، پاک شدن حافظه و ... را به تیم پشتیبانی پارمیس همراه گزارش کرده اند؛ از مدتی پیش درخواست اضافه شدن امکانی با عنوان پشتیبان گیری آنلاین به برنامه را برای پیشگیری مشکل داشتند.

قابل ذکر است که پارمیس همراه تاکنون امکان پشتیبان گیری خودکار با هر بار خروج از برنامه و همچنین پشتیبان گیری به صورت دستی و ارسال به حافظه های دیگر را داشت. اما پشتیبان گیری آنلاین تفاوت بسیار مهمی با روش های پشتیبان گیری قبلی دارد.

پشتیبان گیری ابری حسابداری پارمیس همراه

با فعال کردن این امکان در برنامه دیگر نیازی نیست که نگران از دست رفتن اطلاعات باشید. چرا که برنامه به صورت خودکار از اطلاعات مالی شما پشتیبان تهیه میکند و این اطلاعات را روی سرورهای امن کلودی پارمیس نگهداری میکند تا هر زمان که نیاز به دسترسی به این داده ها بود، فایل های پشتیبان در اختیار کاربران قرار بگیرد و بتواند مجدداً آنها را بازیابی کنند.

از آنجایی که اطلاعات مالی برای افراد حائز اهمیت است و استفاده از اپلیکیشن حسابداری در مدت زمان طولانی باعث وابستگی افراد به این اطلاعات میشود، لذا فناوری اطلاعات پارمیس با توجه به درخواست کاربران و منابعی که در دست داشت و همچنین با استفاده از جدید ترین دانش برنامه نویسی این امکان را در نسخه جدید به کاربران ارائه می کند که از داده های خود در سرور کلودی پارمیس به صورت آنلاین بکاپ تهیه کنند.

پشتیبانگیری کلود حسابداری پارمیس همراه

ممکن است این سوال برایتان پیش بیاید که آیا برنامه همچنان رایگان خواهد بود یا خیر؟

علاوه بر بکاپ گیری آنلاین، در نسخه جدید برنامه شاهد اضافه شدن بخشی با نام " کسب امتیاز " خواهیم بود. با این تغییر، کاربران جدید پارمیس همراه از این پس برای استفاده از تمامی بخش های برنامه نیازمند کسب امتیاز می باشند. در نتیجه استفاده از برنامه همچنان رایگان است اما محدودیت هایی در برخی قسمت ها اعمال می شود که با داشتن امتیاز کافی میتوانید از این امکانات نیز بهره مند شوید. استفاده از پشتیبان گیری آنلاین نیز یکی از همین قابلیت هایی است که برای استفاده از آن نیازمند کسب امتیاز خواهید بود.

کاربران قدیمی پارمیس همراه که از قبل حساب کاربری خود را در برنامه ایجاد کرده بودند توجه داشته باشند که با نصب نسخه جدید برنامه، امکاناتی که تاکنون در برنامه از آن استفاده می کردند همچنان به صورت نامحدود رایگان خواهد ماند و تنها قابلیت پشتیبانگیری آنلاین و دیگر امکانات جدیدی که از این پس به برنامه اضافه می شود دارای محدودیت خواهد بود؛ که با استفاده از روشهای مختلفی که برای کسب امتیاز در نظر گرفته شده است میتوانند با کسب امتیاز لازم این بخش ها را نیز فعال نمایند.

کاربران جدیدی که به جمع پارمیس می پیوندند نیز به صورت محدود میتوانند از امکانات برنامه به صورت رایگان بهره ببرند اما برای فعال کردن سایر بخش ها نیازمند کسب امتیاز هستند.

با ما همراه باشید تا در خبرهای بعدی روش های کسب امتیاز در اپلیکیشن حسابداری شخصی پارمیس همراه را برای شما کاربران گرامی بیشتر توضیح دهیم...

منتظر آپدیت متفاوت پارمیس همراه باشید...

کانال آموزش و اطلاع رسانی پارمیس همراه در تلگرام را دنبال کنید... » ParmisMobile

اشتراک گذاری:
موارد مرتبط

نام شما*:
ایمیل*:
نظر*:
توجه * : نظر شما بعد از تایید مدیریت در سایت نمایش داده خواهد شد
نظرات
    علی جعفری اسکندانی 28 فروردين 1397

تشکر فراوان از برنامه خوبتون
    بنده ازسال ۹۵ بااین برنامه کار میکنم

هادی با صفا 23 فروردين 1397

سلام
    ضمن تایید تمجدیدات دوستان
    بنده با نرم افزار های متعددی کار کردم
    واقعا از کمتر نرم افزاری خوشم اومده
    این یکی از اون نرم افزار هاست
    ان شاله در کسب و کار اینده خود از این شرکت استفاده میکنم

محمدعلی اسماعیلی 23 فروردين 1397

با سلام و احترام:
    نزدیک به سه سال است که از نرم افزار پارمیس استفاده میکنم و طی این سه سال میتوانم به جرات ادعا کنم تنها برنامه ایرانی با این کیفیت رو دارم که جای تشکر ویژه داره از عاملین و سازندگان این اپلکیشن که واقعا سنگ تموم گذاشتن ... در کنار این برنامه من از یک برنامه ذخیره اسناد و مدارک استفاده میکنم که خارجی هستش این برنامه امکان بکاپ گیری آنلاین رو داره با این تفاوت که کاربر جیمیل یا ایمیل خودشو وارد میکنه و بکاپ گیری به جیمیل یا ایمیل شخص وارد میشه که جای داره اگر ممکنه دوستان زحمت گش پارمیس این امکان رو در برنامه لحاظ کنند.زحمات بی دریغ شما را پاس میداریم.

نیما نویدی 23 فروردين 1397

با سلام
    ضمن تشکر از برنامه خوبتون من مدت هاست که از برنامه شما استفاده می کنم و انصافا در این ضمینه در بین تمامی برنامه تک هست و بی نظیر و ضمنا آپدیت ترین برنامه می باشد سوالی که داشتم این هست که آیا مشکلات و پیشنهاداتی که در این مدت شده در ورژن جدید اعمال خواهد شد ؟
    از جمله پشتیبانی از آیفون X که نمایش به شکل درست باشه ؟

ممنون و متشکرم

رضا بابائیان 23 فروردين 1397