2024-03-29 01:30:34

نسخه اولیه “پارمیس همراه” در نمایشگاه الکامپ به رایگان عرضه شد.

نسخه اولیه “پارمیس همراه” در نمایشگاه الکامپ به رایگان عرضه شد.

اولین پروژه اندرویدی شرکت پارمیس برای مدیریت حساب های شخصی افراد و خانوارها در نمایشگاه الکامپ امسال رونمایی شد. این نرم افزار که توسط متخصصین تحلیل و برنامه نویسی شرکت با دقت و ظرافت خاصی طراحی شده است در روزهای نمایشگاه به صورت بلوتوث برای متقاضیان ارسال شد و هم اکنون نیز از اینجا به صورت رایگان قابل دانلود می باشد.

خوشبختانه طبق پیش بینی های تیم بازارسنجی پارمیس متقاضیان زیادی جای خالی چنین نرم افزاری را روی گوشی هوشمند خود حس کرده بودند که با اشتیاق زیادی در غرفه پارمیس حاضر شدند و علاوه بر دریافت و نصب نرم افزار “پارمیس همراه” آموزش های کوتاه و مختصری را نیز از کارشناسان پارمیس دریافت کردند.

“پارمیس همراه” از این به بعد به صورت مداوم به روزرسانی خواهد شد و تیم برنامه نویسی اندرویدی پارمیس بعد از اتمام این پروژه، شروع به توسعه برنامه پارمیس استار بر بستر اندروید خواهد کرد. منتظر خبرهای خوش بعدی باشید.