2024-03-28 21:37:19

نیویورک تایمز: اپل در حال مذاکره برای سرمایه گذاری چندصد میلیونی در تویتر

اپل با عرضه iOS 5 و او اس ایکس شیرکوهی یکپارچه با تویتر، از مدت ها قبل به عرصه شبکه های اجتماعی وارد شده بود و قرار است که با عرضه iOS 6 یکپارچه شده با فیسبوک، این حضور را پررنگ تر کند. اما به نظر می رسد این شرکت به همین میزان بسنده نخواهد کرد. نیویورک تایمز گزارش می دهد که اپل طی ماه های گذشته مشغول گفتگو و چانه زنی با تویتر بوده است تا امکان سرمایه گذاری مالی در این شبکه اجتماعی را پیدا کند. نیویورک تایمز می گوید در این مذاکرات، صحبت از «چند صد میلیون» دلار سرمایه گذاری اپل در تویتر ۱۰ میلیارد دلاری است.

صرف نظر از نتیجه این مذاکرات، مطمئنا قصد اپل سرمایه گذاری برای کسب سود بالا و یا کمک مالی (همانند برنامه های کمکی مایکروسافت) به تویتر نیست (تویتر ادعا می کند اکنون بیش از ۶۰۰ میلیون دلار پول در بانک دارد) بلکه اپل به دنبال یک جای دنج در دنیای شبکه های اجتماعی است تا راحت تر بتواند به یادگیری در این زمینه بپردازد.

و البته شاید در کنار این موضوع، یکی دیگر از اهداف اپل، پشیمان کردن سایر رقبا از ارائه هرگونه ایده اینچنینی و ورود به این رقابت و سرمایه گذاری است. تا کنون هیچ یک از دو طرف حاضر به اظهار نظر در این باره نشده اند و البته به گفته برخی منابع، به نظر نمی رسد که در حال حاضر این مذاکرات به صورت فعال دنبال شود.

این طور که پیدا است، پس از خریدهای کلان شرکت های بزرگ و بلعیدن شرکت های کوچک تر ، اپل هم وسوسه شده تا کمی به وزن خود اضافه کند. و البته برای شروع از لقمه بزرگی همچون تویتر شروع کرده است. با توجه به شیوع روز افزون خریدهای اینچنینی، پیش بینی شما از آینده دنیای تکنولوژی و اینترنت چیست؟