معاون مخابرات ایران از واگذاری اینترنت 20 مگابیت بر ثانیه خبر داد

معاون مخابرات ایران از واگذاری اینترنت 20 مگابیت بر ثانیه خبر داد - 1.0 out of 5 based on 2 votes
معاون مخابرات ایران از واگذاری اینترنت 20 مگابیت بر ثانیه خبر داد

پس از ارائه اینترنت ۱۰ مگابیت بر ثانیه توسط مخابرات ایران، این شرکت سعی دارد سرعت ۲۰ مگابیت بر ثانیه را به مشترکان خود ارائه دهد. این خبر توسط یکی از معاونین مخابرات در مراسم تودیع و معارفه رئیس این سازمان در استان مازندران اعلام شد.

معاون تجاری شرکت مخابرات ایران در این مراسم اظهار کرد: طرح واگذاری اینترنت ۵ و ۱۰ مگابیت بر ثانیه برای اولین بار توسط شرکت مخابرات کشور انجام شد که باعث گردید بر اساس تجربه ما شرکت های ندا (PAPها) در این زمینه ورود پیدا کنند.

علی کارگزار در رابطه پروژه های جدید شرکت مخابرات در زمینه اتصال به اینترنت گفت: برنامه ای را در دست اقدام داریم که در آن طرح واگذاری اینترنت ۲۰ مگابیت بر ثانیه در کشور آغاز شده و مشترکان بتوانند از سرعت بیشتری بهره مند شوند.

وی در زمینه زیرساخت های مخابراتی کشور اعلام کرد: امروزه اگر یک دانش‌ آموز استعداد و توان علمی مناسب برای تحصیل در تهران را داشته ولی منابع مالی لازم را ندارد، مخابرات بستر های لازم ارتباطی را در سراسر کشور فراهم کرده تا این فرد بتواند با کمترین هزینه جانی و مالی به صورت مجازی در بهترین دانشگاه های کشور درس بخواند.

معاون شرکت مخابرات ادامه داد: ۷۰۰۰ روستای ایران طی یک سال گذشته به اینترنت پرسرعت وصل شد و به این ترتیب هزاران خدمت از طریق آن به خانه های روستایی راه یافته اند.