2024-03-29 15:40:47

پارمیس موفق به کسب گواهینامه رعایت حقوق مصرف کنندگان استان تهران شد

فناوری اطلاعات پارمیس، تولید کننده نرم افزارهای حسابداری، مالی و یکپارچه سازمانی در چهارمین همایش رعایت حقوق مصرف کنندگان استان تهران، مفتخر به دریافت گواهینامه استانی رعایت حقوق مصرف کنندگان گردید.

در این همایش که به همت انجمن حمایت از حقوق مصرف کنندگان استان تهران در روز 15 اسفند سال جاری در هتل اسپیناس برگزار گردید؛ فناوری اطلاعات پارمیس از میان شرکت کنندگان امسال جشنواره، پس از بررسی و ارزیابی کارشناسان انجمن و با رعایت استاندارد شاخص‌هایی همچون قیمت، کیفیت، خدمات پس از فروش، رضایت مشتریان محترم و ارزش نهادن به حقوق مصرف کنندگان، شایسته دریافت گواهینامه استانی رعایت حقوق مصرف کنندگان در سال 95 گردید. نرم افزار حسابداری تولیدی

چرا پارمیس مفتخر به دریافت گواهینامه استانی رعایت حقوق مصرف کنندگان شد؟

رعایت حقوق مصرف کنندگان یکی از اصول بنیادین در پارمیس است که از زمان تصمیم مشتری برای بررسی و خرید تا بعد از خرید همچنان ادامه دارد. خط مشی مشتری مداری پارمیس سبب شده تا انتخاب آگاهانه را حق مشتری بداند و از این رو جزء معدود شرکت های نرم افزاری است که به مشتری این امکان را می دهد تا قبل از خرید نرم افزار؛ با دانلود و استفاده رایگان از نسخه آزمایشی نرم افزار مورد نظر خود نسبت به بررسی نرم افزار مورد نیاز قبل از خرید اقدام نماید. نرم افزار crm

نرم افزار حقوق و دستمزد

همچنین کاربران در زمان استفاده از نسخه آزمایشی می توانند از مشاوره های رایگان بخش فروش در جهت انتخاب صحیح خود استفاده نماید.

مشتریان پارمیس بعد از خرید می توانند از خدمات نصب و آموزش رایگان پارمیس نیز بهره مند شده و در مدت زمان گارانتی نرم افزار از خدمات پشتیبانی تلفنی رایگان نیز بهره مند شوند.

در راستای افزایش مداوم سطح یادگیری مشتریان و کاربران نرم افزار حسابداری پارمیس، کلاس های آموزش گروهی نیز بطور پیوسته برگزار می گردد. این آموزش ها بطور مداوم در شبکه های اجتماعی پارمیس نیز در اختیار کاربرانی که امکان حضور در کلاس های آموزشی را ندارند قرار می گیرد. کارتخوان اندرویدی

یکی از وجه تمایزات پارمیس نسبت به سایر رقبا، تولید و توسعه محصولات پارمیس بر اساس نیازها و درخواست های کاربران نرم افزارهای پارمیس است که بطور مداوم دریافت و پایش می شود و بر اساس اولویت ها در نسخه های جدید نرم افزار عرضه می گردد.

پارمیس در تلاش است تا با سرلوحه قراردادن مشتری مداری و نیازهای او حرکت مستمر و رو به رشد خود را ادامه دهد و در این مسیر قدردان حمایت همه مشتریان خود می باشد.

امید داریم که در سال پیش رو نیز همچون سالهای گذشته بتوانیم با ارائه خدماتی شایسته و ارزشمند به مشتریان گرامی و تمامی اعضای خانواده بزرگ پارمیس، رضایت مشتریان پارمیس را همچون گذشته جلب نماییم تا افتخاری دیگر را به دفتر افتخارات پارمیس بیافزاییم. نرم افزار شرکتی