نمایندگی فروش

باشگاه مشتریان پارمیس

فناوری اطلاعات پارمیس به جمع شرکت‌های دانش بنیان پیوست

شرکت دانش بنیان پارمیس

پارمیس : فناوری اطلاعات پارمیس موفق به اخذ نشان دانش بنیان صنعتی شده است.

به گزارش روابط عمومی پارمیس، این شرکت با بیش از 15 سال سابقه در تولید نرم افزار مالی و حسابداری، اکنون در جمع شرکت های دانش بنیان قرار گرفته است. محصولات دانش بنیان این شرکت شامل راهکار ابری پارمیس 360 و زیرسیستم‌های یکپارچه ی پارمیس استار، موفق به اخذ صلاحیت دانش بنیان توسط متخصصین سامانه دانش بنیان نهاد ریاست جمهوری اسلامی ایران شده اند.

پارمیس از شروع فعالیت خود تا به امروز، طیف وسیعی از اصناف و کسب و کارهای مختلف را تحت پوشش قرار داده است. نسخه های فروشگاهی، بازرگانی، شرکتی و تولیدی نرم افزار های حسابداری پارمیس، از محصولات دیگر ارائه شده توسط این شرکت هستند و این شرکت هم اکنون به‌عنوان شرکت دانش‌بنیان شناخته شد تا در اکوسیستم دانش‌بنیان نقش‌آفرینی فعالانه داشته باشد.

کسب مجوز شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی از جمله پیچیده‌ترین مجوزهاست که دریافت آن نیاز به بررسی‌های ویژه کارشناسان دارد و اکثر شرکت‌های دانش‌بنیان کشور در حوزه شرکت‌های نوپا موفق به اخذ این مجوز می‌شوند. هرچند که تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در کشور نیز ناچیز است.