نمایندگی فروش

باشگاه مشتریان پارمیس

در این روزهای سخت و حتی تعطیلات نوروز نیز همراه و پشتیبان شما هستیم | ساعات کاری پشتیبانی در نوروز 99

25 اسفند 1398     |      آخرین بار تغییر یافته دوشنبه, 08 ارديبهشت 1399 19:05

پارمیس : شرکت فناوری اطلاعات پارمیس  ضمن تبریک سال نو، با توجه به تعطیلات ایام عید نوروز و همچنین محدودیت های عبور و مرور بدلیل جلوگیری از شیوع ویروس کرونا و سلامت شما و همکاران پارمیس، به اطلاع کاربران نرم افزارهای حسابداری پارمیس میرساند، همکاران واحد پشتیبانی پارمیس در این ایام بصورت دورکاری و طبق سنت همیشگی حتی در ایام تعطیلات نیز در خدمت شما می باشند.

کارشناسان پشتیبانی پارمیس همچون سال‌های گذشته جهت سهولت هرچه بیشتر حال مشتریان گرامی برای انجام امور حسابداری از جمله بستن حساب ها و ایجاد سال مالی که معمولاً در اوایل فروردین ماه انجام می شود و همچنین پشتیبانی از نرم افزار حسابداری پارمیس و پاسخگویی به سوالات کاربران عزیز در این ایام آماده خدمت رسانی هستند و جای هیچگونه نگرانی نیست.

امیدواریم که با این تغییرات بتوانیم در ایام عید آسودگی خیال و سلامت شما همراهان گرامی پارمیس را برای انجام امور   حسابداری با  نرم افزار حسابداری پارمیس فراهم نماییم و به سلامتی از بحران بوجود آمده گذر نماییم.

ساعات کاری پارمیس در نوروز 99 جهت خدمت رسانی بهتر، با کیفیت مطلوب و شایسته به مشتریان گرامی، طبق جدول زمان بندی زیر تغییر کرده است:

تلفن : 02187758

ساعات کاری پشتیبانی پارمیس نوروز 99