2024-03-19 06:45:16

توقف تولید و فروش پارمیس پلاس از ابتدای سال 1399 | با نسل جدیدی از نرم افزار حسابداری پارمیس آشنا شوید

پارمیس: شرکت فناوری اطلاعات پارمیس از شروع فعالیت خود، با تلاش مستمر کارشناسان، مهندسین و متخصصان با تجربه توانسته است نسخه های جدید نرم افزاری خود را، مبتنی بر نیاز بازار و با بهره گیری از تکنولوژی های برتر به کاربران و مشتریان خود ارائه کند تا ضمن برآورده کردن پیشنهادات و تقاضاهای کاربران خود، امکانات جدیدتری را مطابق نیازهای اصناف مختلف به نرم افزار حسابداری پارمیس بیافزاید.

در نتیجه ی این امور، نرم افزار حسابداری پارمیس پلاس اکنون در نسخه پیشرفته خود به نام پارمیس پرو با امکاناتی جدید و کاربردی برای سهولت هرچه بیشتر کاربران عرضه شده است. نرم افزار پارمیس پرو، از زمان تولد نرم افزار حسابداری پارمیس تاکنون، بیشترین تغییرات را شاهد بوده که انجام آن بیش از 1.5 سال زمان برده است و در حال حاضر مناسب‌ترین گزینه جهت کسب و کارهای کوچک و متوسط، اصناف و دفاتر و شرکت های تولیدی، شرکتی، بازرگانی، فروشگاهی و غیره است.

با توجه به تقاضا و نیاز شرکت ها، کسب و کارها و تمامی  اصناف و کاربرانی که از نرم افزار حسابداری پارمیس پلاس استفاده می کنند، فناوری اطلاعات پارمیس در نظر گرفته است تا امکان ارتقاء نرم افزار حسابداری پارمیس پلاس به پارمیس پرو را با سهولت هر چه بیشتر برای کاربران جهت بهره گیری از امکانات جدید آن را فراهم کند.

مطالعه بیشتر: نرم افزار حقوق و دستمزد

چرا پارمیس پلاس را به پارمیس پرو ارتقا دهیم؟

برخی از تغییرات نرم افزار حسابداری پارمیس در نسخه جدید پرو

1. تغییرات ظاهری و بهینه سازی فرم های نرم افزاری
  2. امکان تمام صفحه کردن فرم های پرکاربرد مانند فاکتور، فیش، صندوق و گزارشات برای استفاده بهینه از فضای مانیتور
  3. تغییرات بنیادین در کلیه گزارشات مانند انعطاف در ساخت گزارشات
  4. خروجی های استاندارد برای اکسل و PDF
  5. تغییرات ساختاری بانک اطلاعاتی و افزایش امنیت اطلاعات
  6. افزایش چشمگیر سرعت نرم افزار
  7. افزوده شدن زیرسیستم فروش فروشگاهی با قابلیت های منحصر به فرد برای خرده فروشی ها و هایپرمارکت ها
  8. تغییر در ورود داده های عددی و تاریخی
  9. اضافه شدنماژول های جدید مانند تلگرام، داشبورد مدیریتی، تالار پذیرایی
  10. و غیره.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در رابطه با ویژگی های جدید نرم افزار حسابداری پارمیس پرو و چگونگی ارتقاء نرم افزار حسابداری پارمیس پلاس به پرو، با واحد فروش پارمیس تماس بگیرید.

مرکز فروش پارمیس